BB-talossa aamiaispöydän  asukkaat pähkäilivät seuraavaa päivätehtävää. Keskustelut saivat uuden suunnan kun Sara Forsberg vitsaili toivovansa tehtävää, jossa Aleksi Valavuori olisi huono.

– En oikein keksi missä olisin huono, Valavuori kuittasi Forsbergille.

Mies kuitenkin myönsi hetken kuluttua pilke silmäkulmassa, että on huono ruoanlaitossa ja veroilmoituksen täyttämisessä. Tästä innostuneena asukkaat alkoivat veikkailla, miten Valavuori selviytyisi jos päivätehtävänä olisikin veroilmoituksen täyttäminen.

Markku Pullin mukaan Valavuori täyttäisi ilmoituksen mutu-tuntumalla. Janne Porkka puolestaan kuittaili, että Valavuorelle saattaisi olla epäselvää kaikkien liitteiden lisääminen veroilmoitukseen.

– Jokuhan voisi oikeasti loukkaantua tällaisesta vittuilusta, kun toisella on puoli miljoonaa velkaa, Valavuori vastaa.

Valavuori tuomittiin tammikuussa törkeästä kirjanpitorikoksesta sekä törkeästä veropetoksesta kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen, 60 tunnin yhdyskuntapalvelukseen ja kolmen vuoden liiketoimintakieltoon.

Hän kertoi muille asukkaille lyhentävänsä velkaansa tuhansilla euroilla kuukaudessa, mutta kaikkine korkoineen velkataakka on siltikin parhaillaan yli 500 000 euroa. Valavuori myös paljasti, että hänen tulisi tienata tänä vuonna noin 150 000 euroa voidakseen maksaa kaikki korot ja elääkseen normaalisti.

– En mä ole sellaisessa asemassa, että voisin siitä mitään vinkua, Valavuori totesi.

– That’s it, sillä mennään. Oon mä joskus muutaman euron verojakin maksanut, muttei se tässä tilanteessa kauheasti helpota. Selitykset on tässä vaiheessa ihan v**un turhia!

Lue myös:

Aleksi Valavuori heitti ronskia läppää BB-talossa – ”Kävelen täältä ulos kommandona”

Eronnut Aleksi Valavuori avautuu BB-talossa suhde-elämästään: ”Tuntuu mahdottomalta, että tulisi uutta parisuhdetta”