Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova yllätettiin täysin viime viikonloppuna. Kaunotar oli saanut ystäviltään vihjeen, että viikonlopun kalenteri pitäisi hoitaa tyhjäksi kaikista työjutuista ja päälle tulisi perjantaina sujauttaa ”jotakin tyylikästä”.

Alina täytti viime sunnuntaina 26 vuotta, joten hän tiesi yllätyksen liittyvän syntymäpäiviinsä.

– Arvatkaa olenko miettinyt pääni puhki mitä tässä kuuluisi odottaa?! Ainakin sen tiedän, että tulen nauttimaan joka hetkestä ja tästä syntymäpäivästä on tulossa jo nyt melko spesiaali kun en vietä sitä jossain ulkomailla ”lätkävaimona” istuen yksin kotona ja odottaen miestä pelimatkalta kotiin, Alina kirjoitti Instagram-tilillään viime perjantaina.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yllätyksen takaa paljastuivat lopulta Alinan kihlattu Joonas Hurri sekä missikaunottaret Essi Unkuri ja Jenny Lappalainen, jotka olivat jo viikon mittaan nähneet paljon vaivaa valmistellessaan Alinan yllätysjuhlia.

– Elämä on mieletön seikkailu ja nyt viimeiset pari päivää olen saanut elää ”polttareilta” tuntuvia synttäreitä, Alina hehkuttaa.

– Perjantai päivästä lähtien tähän hetkeen asti olen elänyt täysin muiden armoilla ja saanut nauttia (osittain stressata) vaikka mistä yllätyksistä.

Alina kirjoittaa arvostavansa suuresti ystäviensä vaivannäköä, sillä lapsuudessaan hänellä ei ollut montaakaan kaveria.

– Tiedättekö, kun lapsena ei omistanut kovin montaa kaveria ja synttärit viime vuosina on mennyt vähän muiden asioiden parissa niin tämä 26-vuotias mimmi on hyvin otettu. Rakkaat ystävät – kiitos, saatte minut aina tuntemaan itseni erityiseksi, Alina kiittää upean kuvan kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Alina Voronkova sai somessa törkeää palautetta itsenäisyyden juhlimisesta: ”Älä kuvittele, että olet suomalainen”

Tuttu Juttu Show: Alina Voronkova tarttuu erotiikkakysymykseen – tekee intiimin paljastuksen televisiossa