Juontaja Alma Hätönen paljasti Instagram-tilillään, että on irtisanoutunut radiokanava HitMixiltä yhdessä aamushown juontajaparinsa Tuomas Rajalan kanssa.

– Päätettiin tuossa pari viikkoa sitten Tuomaksen kanssa irtisanoutua. On ollut aivan superhienoa tehdä HitMixillä aamushowta ja nähdä kuinka pieni kanava on näiden vuosien aikana kasvanut valtavasti. Mutta kasvanut olen myös minä, Hätönen kirjoittaa.

– On aika jatkaa eteenpäin, miettiä mikä on mulle hyväksi, ottaa pienen pieni breikki ja tehdä tilaa uudelle. Välillä se tarkoittaa sitä, että täytyy oikein raivolla repäistä itsensä irti vanhasta.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hätönen on radiotyön lisäksi paiskinut hommia viimeisen vuoden aikana useassa eri tuotannossa kuten Big Brother, Paratiisihotelli, Selviytyjät Extra ja Mysteerilaulajat.

– Päätökseen vaikutti myös se, että olen tässä vuoden sisään tehnyt töitä varmaan kahden vuoden edestä.

– Nyt keskityn loppuvuoden Big Brotheriin ja muutamaan omaan intohimoprojektiin, jotka ovat odottaneet omaa hetkeänsä. Ensi vuonna sitten ne wanhat kunnon uudet kujeet!

Tulevana vuonna Hätönen aikoo etsiä myös tasapainoa työn ja yksityiselämän välille, henkinen ja fyysinen hyvinvointi edellä.

– Keskityn työpuolella niihin asioihin, jotka herättää sen kaikista suurimman intohimon liekin. Luvassa on hienoja juttuja, joista voin kertoa joskus myöhemmin lisää. En malta odottaa, millaisia seikkailuja ja mahdollisuuksia elämä tuo mukanaan!

Lue myös:

Alma Hätönen julkaisi rehellisen kuvaparin – tunnistaisitko suosikkijuontajaa?

Alma Hätönen avautui rehellisesti sosiaalisen median paineista: ”On vähän ahdistanut”