Realitysuosikki Paratiisihotelli saa pian jatkoa. Ohjelman kuvaukset ovat alkaneet Kanarialla ja uudella kaudella juontajana toimii Big Brotheristakin tuttu juontaja Alma Hätönen.

Paratiisihotellissa joukko upeita sinkkuja muuttaa Gran Canarian saarella sijaitsevaan hulppeaan villaan, jossa alkaa armoton pudotuspeli. Villalla juonitaan, lemmitään ja bailataan. Paikkansa paratiisissa säilyttää ainoastaan tekemällä oikeita siirtoja ja löytämällä itselleen parin viikosta toiseen. Voittajapari palkitaan 15 000 euron voittopotilla.

Vallitsevan koronatilanteen myötä ohjelman tuotanto ottaa koronaturvallisuuden hyvin vakavasti. Koko työryhmä ja kilpailijat on testattu Suomessa alle 72 tuntia ennen Espanjaan saapumista. Kaikki testit olivat negatiivisia.

Kilpailijat ja työryhmä matkustivat alkuviikosta Gran Canarialle omalla tilauslennolla, jossa myös kilpailijat onnistuttiin pitämään toisistaan etäällä ja maskein verhottuina ennen kuvausten alkua.

Paratiisihotellin kilpailijat julkistetaan myöhemmin keväällä.

Alma Hätönen tunnetaan myös HitMix -radion aamuista, joissa hänen juontajaparinaan kuullaan Tuomas Rajalaa. Koska äskettäin aloittanutta aamutiimiä ei haluttu hajottaa heti alkuun kuukaudeksi, suuntaa myös Rajala Paratiisihotellille, ja HitMixin aamut äänitetään maaliskuun kestävien kuvausten ajan Kanarialta.

Kuva: Nelonen

Paratiisihotellin kolmas kausi nähdään Ruutu-palvelussa toukokuusta alkaen koko kesän ajan.

Lue myös:

Alma Hätönen säikäytti seuraajat rajulla somekuvallaan: ”Tää on kyllä hurjan näköinen”

Laihdutusvinkit herättivät Alma Hätösessä ahdistavia ajatuksia – ”Pysäytän ne nyt heti alkuunsa”