Big Brother -ohjelman juontajana tunnettu Alma Hätönen, 30, iloitsee Instagram-tilillään yhteisestä ajasta näyttelijäpuoliso Jaakko Ohtosen, 31, kanssa. Pari joutui syksyllä pakon sanelemana etäsuhteeseen.

Mustavalkoisessa kuvassa onnellinen Alma katsoo kameraan Jaakon halatessa kaunotarta hellästi.

– Hän on kotona, Alma iloitsee sydänemojin kera.

– Muutenkin poikkeukselliseen vuoteen tuli vielä lisäksi väliaikainen etäsuhde, kun Jaakko lähti neljän kuukauden työmatkalle elokuussa. Minulle tämä oli välillä tosi raskasta, kun ikävä oikein viilsi vatsanpohjassa.

Alma nostaa hattua niille, joille etäsuhde on arkipäivää ja kertoo itse selviytyneensä ajasta muun muassa uppoutumalla töihin.

– Vapaa-ajalla katsottiin sitten Netflixiä yhdessä facetimen kautta. Olen maailman onnekkain, kun tuollainen tyyppi on pysynyt tässä vierellä vuosikaudet.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Viikko sitten päättyi yksi Alman työrupeama, kun Big Brother -kausi saatiin päätökseen. Hän julkaisi tuolloin kuvan, jossa poseeraa upeassa iltapuvussa päätösjakson jälkimainingeissa.

– Omalta osaltani näihin kolmeen kuukauteen on sisältynyt 32 suoraa televisiolähetystä ja 60 suoraa radiolähetystä. Olipahan reissu!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Alma Hätönen avautuu omasta jaksamisestaan: ”Olen ollut kerran bornoutin partaalla”

Alma Hätönen joogailee pikkubikineissä laiturilla – ”Onko koira syönyt sun pöksyt?”