Juontaja Alma Hätönen kertoi hiljattain rakkaan perheenjäsenensä joutuneen sairaalahoitoon Tanssii tähtien kanssa -kilpailun aikana. Nyt hän avautuu tilanteesta Instagram-tilillään.

Oon ollut aina rehellinen kaikessa niin täällä kuin ihmisiä kohdatessakin ja niin haluan olla tämänkin herkän asian suhteen. Tämä viime kuukausi on ollut äärettömän rankka ja vaikea, Alma Hätönen kirjoittaa.

– Mutta kulunut loppuviikko on ollut mun tähänastisen elämäni rankin. Mulle valtavan tärkeän perheenjäsenen tilanne on todella vakava ja oon rampannut koko viikon Jorvin ja tanssitreenien välillä. Niitä on tietenkin jäänyt välistä, sillä perhe on tärkein.

Alma kertoo, että on saanut tanssimisesta voimaa raskaina aikoina.

– Tanssiminen on kuitenkin myös auttanut jaksamaan ja toiminut eräänlaisena pelastusrenkaana tai siltana normaaliin. Halusin nyt kertoa tilanteen avoimesti, sillä mua helpottaa se, etten joudu esittämään mitään tässä muutenkin vaikeassa tilanteessa, Alma jatkaa.

– Mun perhe kertoi mulle, että heille on tärkeätä, että tässä synkässä hetkessä tanssin ja sen aion tilanteesta huolimatta parhaani mukaan tehdä. Tanssia meidän perheelle.

Lue myös:

Alma Hätösen ja Jaakko-rakkaan yllätyspäätös – muuttivat pois Suomesta: ”Löydettiin meille kämppä”

Alma Hätönen räväyttää uudessa tyylissä – innoituksena espanjalainen suosikkisarja: ”Herreguud!”