Tosi-tv-tähti ja dj Amanda Harkimo, 31, paljastaa Seiskan Viiniä ja viihdettä -ohjelmassa karuimpia kokemuksiaan julkisuuden lieveilmiöistä. Julkisuuden myötä Amanda on kohdannut muun muassa yli-innokkaiden ihailijoiden ahdistelua, joista yhdessä hän joutui soittamaan poliisille.

Amanda kertoo, että eräs ihailija on vainonnut häntä jo muutaman vuoden Instagramissa ja lähettää parikymmentä viestiä päivittäin.

– Välillä hän saattaa kirjoittaa ilkeästi, että miksi en vastaa ja luo koko ajan uusia profiileja. En ole koskaan antanut mitään vastakaikua tai jutellut hänelle, mutta tiedän koko ajan hänen olevan siinä. Se on joissain määrin ahdistavaa, Amanda paljastaa ohjelmassa.

Jotkut yrittävät päästä Amandan lähelle myös tämän työn kautta.

– Eräs henkilö hakeutui esimerkiksi jääkiekon MM-kisoihin vapaaehtoistyöntekijäksi, jotta hän pääsi aina juttelemaan kanssani.

Eräs tapauksista kuitenkin pelästytti Amandan toden teolla, kun tuntematon mies ilmestyi hänen kotiovensa taakse ja yritti päästä sisälle asuntoon. Amanda soitti poliisille, muttei saanut tilanteeseen apua.

– Poliisi ei tullut koskaan paikalle. Vastaus oli, että soittakaa, jos tilanne menee pidemmälle. Pidemmällehän olisi ollut sisään ovesta. Tuli todella ”turvallinen” olo, hän kertoo pelottavasta tapahtumasta.

Koska Amanda ei saanut tilanteeseen apua poliisilta hän soitti veljelleen, joka saapui nopeasti paikalle auttamaan sisartaan.

– Sen jälkeen pelästyin ja olen ollut tarkka, etteivät ihmiset tiedä tarkkaan, mistä he löytävät oveni.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Amanda Harkimo myöntää tv:ssä – ei paljasta miehille paljaita kasvojaan: ”Herään aikaisemmin laittamaan salaa snadin meikin”

Amanda Harkimo ja Kelly Kalonji treffailevat paljaina – Ylen rohkea deittisarja hätkähdyttää: ”Käsittelimme naisille tuttuja epävarmuuden tunteita”