Nyrkkeilijälegenda Amin Asikainen ja hänen puolisonsa Nadia Ammouri odottavat perheenlisäystä. Nadia vahvisti asian sosiaalisessa mediassa.
Nadian raskauden pyöristämä vatsa herätti huomiota, kun nainen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa pariskunta oli treenaamassa Tammisaaressa. Kuvan kommenttiosio täyttyi onnitteluista.
Myöhemmin Nadia ja Amin kertoivat tulevasta perheenlisäyksestä Facebookissa.
– Kyllä olen raskaana ja kiitos kaikille onnittelijoille. Jotka vilpittömästi haluavat meille hyvää ja ovat onnellisia meidän puolesta. Syy miksei olla asiasta puhuttu medialle ja en ole raskautta myöntänyt. Ovat olleet aivan siinä että olen halunnut suojella meitä ja vauvaa viimeiseen saakka. Lisäksi alkuraskaus ei ole ollut mutkaton, vasta viime aikoina saimme tietää että lapsi on terve. Jokaisella ihmisellä on oikeus yksityisyyteen tämmöisissä asioissa. Nyt kuitenkin voimme sen myöntää ja olemme erittäin onnellisia ja kiitollisia tulevasta vauvasta, kerrottiin molempien allekirjoittamassa viestissä Nadian Facebook-tilillä.

Amin Asikainen on entinen nyrkkeilijä ja nykyinen valmentaja. Nadia Ammouri on tuttu Nelosella esitetystä Paratiisihotelli-tosi-tv-sarjasta.

Tänään me hikoiltiin hyvässä valmennuksessa Tammisaaressa ☝🏽️👊🏾 @aminasikainen

Kuva, jonka Nadia Ammouri (@nadia88ammouri) julkaisi


Kuvat: Nadia Ammouri Instagram