Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa, 31, luo parhaillaan uraa vuorikiipeilijänä ja treenaa ahkerasti valmentajansa Don Bowien kanssa. Hän on viime aikoina joutunut ikävien ennakkoluulojen kohteeksi, kun ihmiset ovat udelleet, onko hänellä ja Bowiella suhde.

– Minun väitetään maksavan kiipeilyni seksillä. Valmentajani muka ottaa minut reissuille mukaan ulkonäköni takia. Se on todella seksististä ja ärsyttää aivan valtavasti, Hintsa avautuu Annan haastattelussa.

– On ihmetelty sitä, eikö minun kannattaisi valita helppo elämä ja ottaa rikas mies. Se on minulle ihan käsittämätön konsepti, hän jatkaa tuohtuneena.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hintsa erosi viime kesänä kolmen aviovuoden jälkeen jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä ja painotta, ettei hänellä ole tällä hetkellä aikaa deittailulle. Nainen treenaa 20–30 tuntia viikossa, jotta pystyy pitämään kuntoaan yllä.

– En ole koskaan ollut parisuhdeihminen. Olen tiennyt sen aina, ja ainoa suhteeni, joka toimi edes hetken aikaa, oli suhde, jossa emme nähneet toisiamme vaan asuimme eri maissa. Minun on helpompi painaa täysillä omia tavoitteitani kohti, kun olen yksin, Hintsa kiteyttää.