Mallina, juontajana ja yrittäjänä tunnettu Anne Kukkohovi ottaa juuristaan selvää Marja Hintikan juontamassa Sukuni salat -ohjelmassa.

Ohjelmassa Kukkohoville paljastuu salaisuus, josta hänen perheessään on vaiettu jo useiden vuosikymmenten ajan.

Kukkohovi luuli pitkään isoisänsä puolisoa biologiseksi mummokseen. Vasta Kukkohovin isän kuoltua sai Kukkohovi tietää, ettei hänen mummonsa ole biologisesti hänen isoäitinsä, ja että hänen biologinen mummonsa oli nimeltään Aili.

Kukkohoville selviää telkkarissa, että Aili oli aikanaan elänyt varsin haastavaa elämää, johon kuului muun muassa lapsen kuolema ja sota-ajan vaikeudet.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Lisäksi Aili oli pettänyt sotaan lähtenyttä aviomiestään eli Kukkohovin isoisää, minkä seurauksena hän menetti lastensa huoltajuuden. Syrjähypyt olivat 1900-luvun alkupuolella syntiin verrattavissa olevia asioita, joten Kukkohovi ymmärtää, miksi hänen isoäitinsä lähti pois perheestä.

– Nyt ymmärrän miksi asiasta ei ole puhuttu, Kukkohovi toteaa ohjelmassa.

– Ehkä pikkuisen kunnioitus laskee häntä kohtaan, mutta toisaalta tiedän, että ajat ovat olleet tuolloin kovat ja hänen lapsensakin kuoli, hän lisää.

Lopulta Kukkohovin isoäiti kuoli veritulppaan vain 44-vuotiaana.

– Tulee sääli, että hänen elämänsä meni näin, olisi voinut mennä paremminkin, Kukkohovi toteaa vakavana.

Sukuni salat -ohjelma maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20 alkaen.

Lue myös:

Mikko Leppilampi ja Beata-rakas paljastavat: Meille tulee vauva!

Martina Aitolehti julkaisi hempeitä kuvia ex-kiekkoilijan kanssa – nauttivat romanttisesta viikonlopusta Levillä: ”Sielu lepää ja sydän hymyilee”

Anne Kukkohovi joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi – julkaisi tuntemattoman miehen lähettämät törkyviestit!