Yrittäjä ja malli Anne Kukkohovi osallistui hiljattain Atlantin yli -ohjelman kuvauksiin, minkä jälkeen hän on nauttinut olostaan lomalla Karibian lämmössä.

Kukkohovi on julkaissut useita päivityksiä aurinkoiselta lomamatkaltaan omalle Instagram-tililleen. Postauksissa Kukkohovi lekottelee rannalla ja esittelee trooppisia maisemia.

Nyt Kukkohovi on julkaissut päivityksen, jossa hän kertoo seikkailusta, johon joutui yllättäen kesken reissunsa. Tilanne sai alkunsa, kun hän oli vierailemassa St. Barth -nimisellä saarella ja myöhästyi veneestä, jonka oli tarkoitus viedä hänet takaisin ”kotisaarelle”, St. Maartenille.

– Tämä voi tapahtua vain mulle…tokavika päivä Karibialla, huikee reissu St Barth’sille, mutta botski kohti omaa saarta lähti nenän edestä, Kukkohovi aloittaa postauksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Tällä hetkellä tän saaren hotellien öiden hinnat on nelinumeroisia ja ne on kaikki täynnä. Paniikki. Istuin hetken ja hengittelin, nainen kirjoittaa.

Lopulta Kukkohovi keksi pyytää apua paikallisilta asukkailta. Ilokseen hän löysi itselleen majapaikan, jossa viettää seuraavan yönsä.

– Long story short, päädyin lopulta ihanien ihmisten pikku yksiöön keskelle saaren kauneinta osaa. Tähän huoneeseen oli tulossa dj asumaan, mutta hän ei tullut paikalle, joten mulla kävi tuuri. 

Kukkohovi kokee kiitollisuutta häntä auttaneita ihmisiä kohtaan.

– Sanotaan, että ranskalaiset ovat tylyjä, mais ce n’est pas vrai du tout (mutta se ei olekaan totta, Kukkohovi iloitsee.

– Aamulla omalle saarelle, pikapakkaus ja koneeseen, hän summaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Anne Kukkohovi poseeraa pelkissä bikineissä – julkaisi videon, joka on saanut seuraajat hieraisemaan silmiään: ”Voi tulla syyte”

Anne Kukkohovin kauhunhetket – oli tukehtua haastattelussa – ”Olin kontillani lattialla”