Toista lastaan odottavan, Aamulypsystä tutun Anni Hautalan raskaus on edennyt loppusuoralle ja tänään juontaja veti viimeisen radiolähetyksensä ennen alkavaa äitiyslomaansa.

Hautala on päivittänyt pitkin päivää Instagram-tilinsä Stories-osioon kuvia ja videoita eri aktiviteeteista ja yllätyksistä, joita hänen kollegansa Radio Suomipopin tiimistä ovat työkaverilleen järjestäneet.

Julkaisuista käy ilmi, että Hautala on päässyt nauttimaan muun muassa upean Younghearted-yhtyeen musiikista sekä hyvästä ruoasta brunssin ja lounaan muodossa. Iloa kuplivista postauksista ei naurua ja kyyneliä puutu ja Hautala vaikuttaa olevan aidosti erittäin onnellinen saamistaan lahjoista.

Radio Suomipop julkaisi Instagram-tilillään myös kuvan, jossa kanava toivottaa ”mitä parasta loppuodotusta ja äitiyslomaa rakkaalle Annille”.

– Ja tietenkin Ilkalle myös! Radio Suomipop lisää kirjoituksessaan.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Julkaisu on kerännyt hurjan määrän tykkäyksiä ja lukuisia onnitteluja. Monet Aamulypsyn kuuntelijat ovat kommentoineet, että kuuntelivat tämän päivän radiolähetystä kyyneleet silmissä.

– Roska silmässä sai olla pitkin aamua, hyvää äippälomaa, eräs fani toivottaa.

– Jään kaipaamaan ihanaa tarttuvaa nauruasi, joka tarttui joka kerta ja sai hyvän olon. Lämmin ajatus Sinulle, toinen kirjoittaa.

Yhdessä Jaajo Linnonmaan ja Tuukka Ritokosken kanssa Aamulypsyä jo vuosia juontanut Hautala paljasti kesän alussa todellisen uutispommin, kun hän kertoi suorassa radiolähetyksessä olevansa raskaana ja seurustelevansa Hovimuusikko Ilkan kanssa.

Annilla on ennestään jo vuonna 2009 syntynyt poika.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Janni Hussin radioura nousukiidossa – aloittaa Anni Hautalan tilalla Suomipopin Aamulypsyssä

IL: Anni Hautala viimeisillään raskaana syksyn suorissa tv-lähetyksissä – ”Se menee miten menee”

IS: Anni Hautalan yllätysuutinen – odottaa vauvaa!