Televisiosta tuttu meteorologi ja juontaja Anniina Valtonen puhuu poikkeuksellisen avoimesti parisuhteestaan tuoreessa Esko Eerikäisen luotsaamassa Sunnuntaibrunssi-podcastin jaksossa.

Valtonen ja hänen miehensä astelivat avioon toukokuussa 2017. Pariskunnalla on kuitenkin takanaan pitkä historia, sillä he rakastuivat toisiinsa jo 16 vuotta sitten, vain 16-vuotiaina.

Podcastissa Valtonen paljastaa parin suhteen saaneen alkunsa ystävyydestä, kun naapureina asunut kaksikko alkoi kulkemaan koulumatkoja yhdessä. Kovin kauaa Valtonen ei ehtinyt olla miehensä kanssa pelkkä kaveri, sillä pian ystävyys syveni rakkaudeksi.

Aluksi ulkopuoliset ihmiset kauhistelivat Valtosen tuoretta suhdetta.

– Minä olen ollut sellainen kiltti tyttö, nörtti Anniina, jolla oli vaaleat pitkät hiukset ja hirveä akne. Minun mieheni taas oli hevari. Hänellä oli mustat pitkät hiukset, Valtonen kuvailee ohjelmassa.

– Olimme kuin yö ja päivä – siis ulkoisesti, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Erityisesti Valtosen opettajat olivat naisen mukaan ”ihan järkyttyneitä”. Tärkeintä oli kuitenkin se, että perhe hyväksyi miehen alusta lähtien. Monet Valtosen sukulaiset kuuntelevat nimittäin itsekin heviä.

Ohjelmassa Valtonen painottaa parisuhteensa salaisuuden olevan se, että kumpikin ymmärtää, ettei toista voi muuttaa. Lisäksi parilla on runsaasti omaa aikaa ja omia harrastuksia.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Anniina Valtosta kosiskellaan eduskuntavaaliehdokkaaksi – tv-kasvolta suora vastaus: ”Minua on useampikin puolue pyytänyt”

Tältä Anniina Valtonen näytti nuorena – joutui ikävien haukkujen kohteeksi: ”Hikke ja ylpeä siitä”