TTK:sta tuttu tanssija Ansku Bergström, 36, kertoo Instagram-tilillään joutuneensa äkilliseen toimenpiteeseen. Hän julkaisi rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia, joissa poseeraa yhdessä naisystävänsä, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin kanssa. Samalla hän kiitti rakastaan saamastaan tuesta pelottavan operaation aikana.

– Välillä tulee vähän takapakkia ja tänään oli se päivä, kun tuntui, että pelottaa ja en selviä, Ansku avautuu kuvatekstissä.

– Nukuin huonosti ja stressasin valmiiksi… aamuyöllä herätin Ellun ja höpötin mun jännityksestä ja hän kuunteli sekä otti mut kainaloon.

Jännityksen syynä oli Anskulle tehty äkillinen hammasoperaatio, joka pelotti tanssijaa sillä häntä ei ole vielä koskaan leikattu.

– Mulle tehtiin äkillinen hammastoimenpide, jota jännitin jotenkin tosi paljon. Mua ei oo koskaan leikattu eikä lääkitty ja tänään 36-vuotiaana sain ekaa kertaa rauhoittavaa (sekin jännitti). Ellu talutti mut toimenpidehuoneeseen, kun olin vähän kujalla.

– Kiitos Ellu huolenpidosta. Sun kanssa saan rellestää ja seikkailla sekä oot PARAS hoitaja. Tuet ja pidät kädestä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Elina osallistui syksyllä 2021 Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan yhdessä Anskun kanssa. He tekivät samalla historiaa olemalla ensimmäinen samaa sukupuolta oleva tanssipari formaatin suomalaisessa versiossa. Joulukuussa 2021 he kertoivat Instagramissa seurustelevansa.

Lue myös:

Elina Gustafsson hehkuttaa Ansku-rakastaan – julkaisi intiimin kuvan hotellihuoneesta: ”Olen niin onnekas”

HS: Elina Gustafsson avautuu kärsimästään alkoholiongelmasta – 13-vuotiaasta lähtien joi kännit joka viikonloppu