Antti Kurhinen ruotii blogissaan kovin sanoin suomalaisia televisio-ohjelmia.
Kurhinen kertoo asioita liiemmin kaunistelematta mielipiteensä tällä hetkellä televisiossa esitettävistä reality-sarjoista ja paljastaa myös että hänet valittiin alunperin esiintyjäksi Nelosen Hottikset-sarjaan.
Kurhisen mukaan tuotantoyhtiö oli lähestynyt häntä ja sanonut ohjelman olevan juuri hänelle sopiva ja että siinä etsittäisiin sinkuille täydellistä treffikumppania. Kaiken piti olla sovittu, mutta sitten tuotantoyhtiö ilmoitti Kurhiselle kanavan päättäneen, että hän oli liian tunnettu tähti sarjaan, johon haluttiinkin tuntemattomampia esiintyjiä. Samoin kerrottiin Niko Saariselle, joka oli myös alunperin valittu sarjaan.
Kurhinen kertoo olevansa iloinen ettei päässyt ohjelmaan, koska hänen mielestään siinä tehdään esiintyjistä tarkoituksella ilkeämpiä kuin he todellisuudessa ovat.
– (…) olen syvällä huokauksella kiittänyt sitä suojelusenkeliä, että siellä ohjelmassa ei sitten oltukaan, sen verran häikäilemättömiä itsekeskeisiä mulkkuja on päähenkilöistä suurimmaksi osaksi tehty, että jos nyt ohjelmassa ei nabannut mitään, niin tuon ohjelman jälkeen tuskin kukaan fiksu ja filmaattinen haluaa parisuhteeseen.
Kurhinen on ehtinyt toimia myös kiinteistövälittäjänä, mutta kertoo blogissaan bisnestensä kärsineen niin pahoin Ukrainan kriisin takia, että hän lopetti alan kokonaan. Nyt hän tekee yrityksensä kautta myyntityötä ja on myös aloittanut opiskelut. Opiskelujen aihetta hän ei kuitenkaan ole vielä valmis paljastamaan.
Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen blogista.