Laulaja Antti Tuiskun on tarkoitus heittää heinäkuussa uransa viimeinen keikka Turun Ruisrockissa. Espanjaan muuttaneen Antin ei ole tarkoitus jäädä täysin toimettomaksi musiikkiuran päätyttyä.

Antti on kaikessa hiljaisuudessa lähtenyt Espanjassa toimivan lomayrityksen omistajaksi. Asia käy ilmi Loma Espanjassa -yrityksen tiedotteesta.

– Vuodesta 2015 täällä Torreviejassa toimineen ja teitä asiakkaita suurella sydämellä palvelleen Loma Espanjassa -yrityksen omistajat vaihtuvat. Kari ja Pirkko Ikosen vetäytyessä ansaitusti taka-alalle, uudet omistajat Maria Suvinen, Anssi Ikonen ja Antti Tuisku ottavat vetovastuun yrityksen toiminnasta, yritys tiedottaa.

Espanjassa toimiva yritys on kiinteistö- ja lomavuokrausyritys. Antti kertoo, että hän tulee työskentelemään yrityksen taustajoukoissa.

– Loma Espanjassa -yrityksen työntekijät Karin ja Pirkon johdolla olivat ensimmäisiä ihmisiä, keneen tutustuin vuonna 2018, kun hankin oman kakkoskodin täältä Torreviejasta. On suuri kunnia ja etuoikeus päästä mukaan kehittämään tämän upean yrityksen toimintaa. Oma roolini tulee olemaan enemmänkin taustajoukoissa mahdollistaja siinä missä Maria ja Anssi jatkavat yrityksen pyörittämistä asiakaspinnassa, Antti kertoo yrityksen tiedotteessa.

Lue myös:

Antti Tuiskulle sattui kiusallinen moka Himoksen festariyleisön edessä – katso kuva!

Koripallotähti Sasu Salin meni naimisiin – Antti Tuisku paljasti ilouutisen!