Suomen yksi suosituimmista artisteista, Antti Tuisku on lukuisten hittibiisiensä lisäksi tunnettu myös kovasta kunnostaan. Mies harrastaa muun muassa triathlonia ja hiihtoa, joten kaikenlainen liikunta on vahvasti läsnä hänen jokapäiväisessä elämässään.

Nyt Tuisku on yllättänyt Instagram-seuraajansa toteuttamalla varsin haastavan, mutta myös hilpeyttä herättävän urheilusuorituksen. Laulaja nimittäin ui järven poikki omalta mökiltään ystäviensä ja mökkinaapureidensa, radiojuontaja Tinni Wikströmin ja Villen luokse.

Wikström dokumentoi ahkerasti Tuiskun matkan kulkua oman Instagram-tilinsä Stories-osuuteen. Wikströmin kuvaamia klippejä löytyy myös Tuiskun Instagram-tilin Stories-osuudesta. Stories-päivitykset näkyvät Instagramissa 24 tunnin ajan.

Kun Tuisku pääsi uintiurakkansa päätteeksi perille, olivat Wikström ja Säärelä rannalla odottamassa täyden viinitonkan kanssa. Kaksikko juotti janoiselle ystävälleen viiniä suoraan tonkasta suuhun. Tuisku julkaisi tilanteesta hupaisan videon oman Instagram-tilinsä Feed-osioon.

– Tää on LOMAA!! Ensin uidaan järven toiselle puolelle ja siellä odottaa palkinto, Tuisku kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä nauruemojien kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuiskun postaus on herättänyt ihmisissä monenlaisia reaktioita. Osa seuraajista kehuu Tuiskua ”sankariksi”, mutta osa ei hyväksy alkoholia janon sammukkeena.

– Nauti lomasta! Peto, kirjoittaa artistina tunnettu Seksikäs Suklaa.

– Sä oot sankari, hehkuttaa radiojuontaja Venla Kokkonen.

– Ootte best, kommentoi manageri Peppi Puljujärvi lukuisten itkunauruemojien kanssa.

– Helteellä enemmän vettä ja vähemmän alkoholia, muistuttaa eräs seuraaja.

– Nyt ei ole oikeaa mainosta tuo, komppaa toinen.

– Kunhan ei vaan sattuis mitään, kirjoittaa yksi faneista viitaten Roope Salmisen hittibiisiin.

Lue myös:

Antti Tuiskulle sattui kiusallinen moka Himoksen festariyleisön edessä – katso kuva!

Koripallotähti Sasu Salin meni naimisiin – Antti Tuisku paljasti ilouutisen!