Miss Suomeksi vuonna 2011 kruunattu Sara Sieppi on tänä päivänä yksi Suomen menestyneimpiä sosiaalisen median vaikuttajia.

Menestys ei kuitenkaan ole tullut ilmaiseksi, sillä huolitellut Instagram-postaukset ja kaupalliset yhteistyöt vaativat valtavan määrän työtä. Sieppi kertoo Apu-lehden tuoreessa haastattelussa tasapainotelleensa viime vuodet kohtuullisuuden ja loppuunpalamisen välimaastossa.

Lisäksi Siepin työn tuoma julkisuus tuntuu naisesta edelleen aina tasaisin väliajoin tukalalta.

– Totta kai julkinen työ ahdistaa säännöllisesti, Sieppi toteaa Apu-lehdelle.

– Somekulttuuri tuntuu nykyään perustuvan tahalliseen väärinymmärtämiseen. Välillä tuntuu, että mitään ei voi tehdä oikein, vaikka kuinka yrittäisi, hän jatkaa.

Sieppi sanoo vastaanottavansa vihaviestejä lähes päivittäin. Ilkeät kommentoijat ovat Siepille tuttu juttu jo missiajoista saakka.

– Karua kyllä, missitausta on siunaus, koska totuin kauheisiin kommentteihin jo silloin, hän painottaa.

Silti viestit menevät toisinaan Siepin ihon alle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sitä Sieppi ei ymmärrä, miksi häntä arvostelevat ihmiset käyttävät hänen tarjoamiaan alekoodeja. Monet saattavat Siepin mukaan ensin kritisoida naista pikamuodin mainostamisesta, mutta shoppailevat sitten itse hänen perässään samoja tuotteita.

– On ristiriitaista, että minusta tehdään mainoskasvona virallisesti paha ihminen, mutta kritisoijat käyttävät kyllä jakamaani alennuskoodia samaan pikamuotipaikkaan kaikessa hiljaisuudessa, Sieppi ihmettelee.

Lähde: Apu

Lue myös:

Facebookin katkos sai Sara Siepin liittymään uuteen palveluun – ”Kuinka vapauttavaa”

Sara Sieppi joutui törkeän häiriköinnin kohteeksi – paljastaa yksityiskohtia ahdistavasta tilanteesta: ”Mitä v*ttua nyt tapahtuu?”