Rokkari Archie Cruz ja Iida Vainio tapasivat toisensa Farmi Suomi -ohjelman kuvauksissa.

Archien ja Iidan suhde on lyhyessä käynyt läpi lukuisia vastoin- ja myötäkäymisiä. Hetki sitten kihloihin mennyt pariskunta on ehtinyt eroamaan jo muutamaankin otteeseen, mutta tällä hetkellä kaikki vaikuttaisi olevan kuitenkin hyvin.

Monien käänteiden vuoksi ihmiset ovat epäilleet kaksikon suhdetta mediatempuksi. Nyt MTV:n haastattelussa käy kuitenkin ilmi ettei kyseessä ollut mediatemppu ainakaan Iida Vainion osalta. Archie sen sijaan myöntää, että aluksi hän piti koko suhdetta mediatemppuna.

MTV:n haastattelija kysyi kaksikolta oliko suhde mediatemppu ja Archie kertoi rehellisen totuuden.

– Kyllä se aluksi oli ainakin mun osalta, täytyy myöntää ihan rehellisesti. En tiedä Iidasta. Se jotenkin muuttui oikeasti yhtäkkiä, Cruz kertoo MTV:n haastattelussa.

Juontaja halusi tietää milloin Archien tunteet heräsivät.

– Siin vaihees ku mä yritin droppaa sen niin tuli sellaisia et ei perkele pitäiskö soittaa et tuutko bäkkii. Ni sit kelas et ei vitsi nyt on vähän liian vakava juttu, Archie lisää.

Iida sen sijaan myönsi tunteiden nousseen pintaan heti maatilalle päästessä.

– Mä itseasiassa jo siel farmilla. Mä ihastun tosi herkästi. Siel farmilla oli tosi ihanat olosuhteet. Tosi hienot maisemat ja hyvä sää. Kyllä siellä farmilla jo heräs isoja tunteita, Iida paljastaa.

Juontaja halusi vielä varmistaa, että Archien ja Iidan suhde ei ole enää mikään mediatemppu. Rokkari vastasi kysymykseen hieman epäröiden.

– Nii… kyl niin varmaan vois sanoo joo, Archie toteaa.

– Mun osalta tää ei koskaan ollut mikään mediatemppu, Iida lisää.