Tekemisen puute on kova monella, huolimatta monien hehtaarien takapihoista, uima-altaista ja yksityisistä kuntosaleista — jopa maailman tähdillä käy aika pitkäksi karanteenissa. Näin julkkikset viettävät aikaa kotona.

Lulu-aasista ei ole kovaa vastusta Arnold Schwarzeneggerille, mutta Kalifornian entinen kuvernööri suosittelee ihmisiä opettelemaan uusia taitoja, kuten vaikka shakinpeluuta perheen kanssa nyt, kun ulkoilu ja muut aktiviteetit eivät ole mahdollisia.

Kuvan voi katsoa myös täältä.

Vanessa Hudgens lähettää rakkautta ja toivoo seuraajiensa pysyvän kotona suloisessa selfiessä koiransa kanssa. High School Musical -tähti kohtasi mediakritiikkiä kutsuttuaan koronavirusta ”pelkäksi virukseksi” ja hölynpölyksi Instagram-livessään. Tähti pyysi kommenttejaan myöhemmin anteeksi Twitterissä.

Jos et näe kuvaa, katso se täältä.

Kim Kardashian julkaisi perheestään kuvan Twitteriin ja kyseli hauskoja ideoita ajanviettoon. Fanien reaktio tähän oli kaikkea muuta kuin suotuisa.

— Lahjoita hyväntekeväisyyteen tai lääketieteen työntekijoille, yksi ohjeisti.

— Soita Taylor Swiftille ja pyydä anteeksi, sanoi toinen viitaten Kardashianin aviomiehen Kanye Westin ja pop-tähti Taylor Swiftin riitaan räppärin haukuttua Swiftiä biisillään.

Kim Kardashian

@KimKardashian
What is everyone doing to keep your kids entertained??? As a family we are social distancing but need some fun ideas of what to do! Any suggestions would help!

Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen täältä.