Kiira Korven entinen aviomies Arthur Borges ja espanjalainen tennistähti Garbine Muguruza ovat ottaneet suhteessaan uuden askeleen. Pariskunta on mennyt kihloihin.

Pariskunta on julkaissut kuvan, jossa Garbinen vasemmassa nimettömässä kimmeltää sormus. Kuva on kerännyt runsaasti onnitteluja.

Arthur Borges ja Kiira Korpi ilmoittivat eroavansa vuoden 2021 kesäkuussa. Pari oli yhdessä yhteensä 11 vuotta. He menivät naimisiin Como-järven rannalla Italiassa vuonna 2018.

– Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme. Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mitään syytä koskaan loppua, Kiira kirjoitti kesäkuussa 2021 Instagram-tililleen.

– Molemminpuolinen arvostus on syvä ja toivomme toisillemme vain hyvää. Tämä on tietenkin myös vaikeaa ja surullista ja siksi toivomme yksityisyyttä asian suhteen, Kiira jatkoi päivitystään.

Borges on työskennellyt mallina ja nykyään hän toimii Tom Fordin muotitalon mittatilaussuunnittelijana.

Lue myös:

Me Naiset: Kesällä eronnut Kiira Korpi muutti Suomeen – ”Olen saanut voimaa tehdä rohkeita ratkaisuja”

Kiira Korpi ja Arthur Borges eroavat – lue Kiiran avautuminen: ”Tämä on vaikeaa ja surullista”