Arvostettu laulaja ja laulunkirjoittaja Sanni eli Sanni Kurkisuo on hittibiisiensä lisäksi tunnettu pitkistä, upeista kutreistaan, jotka ovat vuosien saatossa olleet niin vaaleat, siniset kuin kirkkaan punaiset.

Sannin fanit ovat jo pidemmän aikaa tottuneet näkemään Sannin kylkiluiden kohdalle laskeutuvassa, punaisessa tukassa. Nyt Sanni on kuitenkin tehnyt hiustyyliinsä radikaalin muutoksen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sanni pysyttelee edelleen punaisessa hiusvärissä, mutta pituutta tukastaan hän on faniensa yllätykseksi napsaissut runsaasti pois. Tyylimuutos on ilmeisesti tehty Saksan pääkaupungissa Berliinissä, jossa Sanni parhaillaan viettää aikaa musiikinteon parissa.

Uusi hiustyyli käy ilmi Sannin julkaisemasta Instagram-postauksesta, jonka yhteyteen hän on lisännyt itsestään näyttävän selfie-kuvan. Kuvajulkaisun muissa otoksissa näkyy paloja Sannin Berliinin-matkasta.

– Terkut Berliinistä, Sanni kirjoittaa postauksensa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sanni on saanut postauksensa kommenttiosioon valtavan määrän kehuja muuttuneesta ulkonäöstään. Kehujien joukossa on myös Sannin tyttöystävä, mediapersoona Shirly Karvinen.

– Upea, Karvinen ylistää vuolaasti.

– Ite oot, Sanni vastaa rakkaalleen.

– Uus tukka sopii täydellisesti! hehkuttaa missi ja somevaikuttaja Sabina Särkkä.

– Ihana! tokaisee laulaja Behm sydänemojin kera.

Lue myös:

Shirly Karvinen paljasti hänen ja Sanni-rakkaan suhteen todellisen laidan: ”Haluan ottaa kaiken ilon irti tyttöystävästäni”

Sanni juhli näyttävästi 29-vuotissyntymäpäiviään – Shirly-rakkaalta hellyyttävä onnentoivotus: ”Universumiin syntyi upea tyyppi”