Salatut elämät -sarjasta tuttu BB-tähti Markku Pulli paljasti talon muille asukkaille miksi noudattaa vegaanista ruokavaliota. Hän kertoi olleensa vegaani kuusi vuotta ja kanssa-asukkaista varsinkin Nina Mikkonen kiinnostui mistä syystä mies on valinnut olla vegaani.

– Mietin sitä eettisestä näkökulmasta. Aina on lihaa syödessä miettinyt, että tää on joku eläin ja missä oloissa se on elänyt. Toinen on toi ilmastojuttu. Ei ole kauhean kestävä tämä tapa miten länsimaissa kulutetaan näitä tuotteita, Pulli vastaa Mikkolalle.

Myös terveydelliset syyt painoivat vaakakupissa. Pulli kertoo olleensa herkkä muun muassa maitotuotteille ja halusi kokeilla ruokavalion vaikutusta.

– Se oli niin positiivinen miten se vaikutti. Mulla varmaan joku 15 kiloa melkein putosi painosta ruokavaliomuutoksella. Pitkässä ajassa kylläkin, hän paljastaa.

Radikaaleinta Pullin mukaan oli kuitenkin sisäelinrasvan katoaminen vähitellen tekemättä käytännössä mitään. Mikkosta kiinnostaa myös kaipaako Pulli vielä lihaa.

– Lihaa ei oikeastaan tee mieli. Ainoa mikä on niin juustot, brie-juustot. Ne oli jees!

Lue myös:

BB-tähti Markku Pullin salattu ero näyttelijärakkaasta – paljastaa nyt BB-talossa naismakunsa!

Markku Pulli avautuu Salatut elämät -vuosistaan – lihoi roolia varten 30 kiloa: ”Minulle tuli kunnon rasva-arvet perseeseen”