Big Brother Suomi -ohjelmasta sunnuntaina 6. marraskuuta häädetty Sofia on palannut putoamisensa jälkeen sosiaaliseen mediaan. Sofialla on omalla Instagram-tilillään yli 16 tuhatta seuraajaa, jotka ovat ottaneet idolinsa vastaan suurella riemulla.

Sofialla on myös itsellään ollut ikävä ihmisten pariin, ja hän riensikin välittömästi tapaamaan julkisuudesta tuttuja ystäviään läheiseen hotelliin, jossa hän nukkui sunnuntain ja maanantain välisen yön. Sofian hotellihuoneeseen oli kerääntyneenä muun muassa aiemmin BB-talosta häädetty Aleksi, edellisellä BB-kaudella nähty Ella Toivainen, somepersoona Henny Harjusola, laulaja Sini Sabotage ja tv-kasvo Sergey Hilman.

Ystävykset nauttivat Instagramin Stories-päivitysten perusteella reiluja annoksia viiniä.

Ennen bileitä Sofia osallistui haastattelutuokioon, joka lähetettiin suorana Big Brother Suomi -ohjelman viralliselta Instagram-tililtä. Haastattelussa Sofia muun muassa paljastaa, mikä oli BB-talossa ikävintä.

– Siellä oli todella tylsää välillä. Se tuli yllätyksenä, kuinka tylsää siellä oli. Ja ehkä se, että kuinka ahdistavaakin siellä välillä oli, Sofia pamauttaa haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Sofia kertoo kärsivänsä paikoitellen ahdistuksesta myös siviilielämässään. BB-talossa hänellä ei ollut käytössään samoja keinoja ahdistuksen lievittämiseen kuin normaalisti.

– Jotkut tilanteet olivat jopa traumaattisia, hän lataa.

Tylsintä Sofian mielestä BB-talossa oli odottaminen. Lisäksi hänen mukaansa talossa oli liian vähän tekemistä.

– Siellä ei voinut tehdä mitään, eikä saanut nukkua edes päiväunia. Oli päiviä, kun odotin, että tulisipa pimeää, niin saisi mennä nukkumaan.

Sofia olisi toivonut, että talossa olisi järjestetty kunnon bileet.

– Että olisi ollut kunnolla sitä juotavaa, ja että oltaisiin saatu kuunnella oikeaa musiikkia. Se mistä BB on tunnettu vuosikymmenten takaa, Sofia kuvailee haaveitaan, jotka eivät koskaan toteutuneet.

Näet haastattelun kokonaisuudessaan alta tai täällä.

Lue myös:

Tällaisia ovat työpäivät maksullisena seuralaisena – BB-Sofialta rehellinen avautuminen: ”Minäkin sain heiltä läheisyyttä”

Big Brother -talon asukkaat kävivät tiukan seksikeskustelun – Sofian näkemykset hämmästyttävät: ”Vihaan kortsuja”