Miss Suomi -kilpailusta tuttu ex-taitoluistelija Beata Leppilampi meni naimisiin viime kesänä juontaja-näyttelijä Mikko Leppilammen kanssa. Beata paljasti hiljattain sosiaalisessa mediassa, että pariskunnan on tarkoitus järjestää hääjuhla vielä tämän kesän aikana.

Beata juhli viime viikonloppuna polttareita ystäviensä kanssa. Polttareissa nähtiin muun muassa Miss Suomi ja tulevalla Selviytyjät -sarjan tuotantokaudella mukana oleva Essi Unkuri, Jasper Pääkkösen kanssa seurusteleva malli Alexandra Escat, ex-missi Sabina Särkkä, Jukka Hildénin kanssa naimisissa oleva tanssija Chachi Hildén ja Mikon tytär Lilia.

– Minä rakastan ystäviäni, Beata kirjotti Instagram-tililleen.

Beata on kertonut häävalmisteluista avoimesti omalla Instagram-tilillään. Naisen tuoreimmasta postauksesta selviää, että kaksikko on käyttänyt juhlien suunnittelussa apunaan ammattilaisia. 

– Häähumua havaittavissa! On ollut ihanan rentoa suunnitella häitä kun on ammattilaiset auttamassa, Beata hehkuttaa Instagram-julkaisussaan. 

– Meidän tarvitsi vain tehdä hyvin valmistelluista vaihtoehdoista valintoja ja nyt odottaa hääpäivää rauhallisin mielin. Luksusta!

Lue myös:

Mikko Leppilampi julkaisi harvinaisen yhteiskuvan lapsistaan – ”Elämälle kiitos”

Mikko ja Beata Leppilammen yhdeksänkuinen poika on vienyt äitinsä sydämen – ”Rakastun sinuun päivittäin enemmän”