Laulaja Benjamin Peltonen ja tanssinopettaja Saana Akiola voittivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun. Kilpailun finaali käytiin MTV3-kanavalla sunnuntai-iltana.

Toiselle sijalle tulivat Sonja Kailassaari ja Matti Puro ja kolmanneksi Jaakko Loikkanen ja Ansku Bergström.

Kaikki tähtiparit esittivät suorassa finaalilähetyksessä kolme tanssinumeroa.

– Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä syksy on ollut uskomaton unelmien täyttymys. TTK-kauden aikana on tapahtunut niin paljon: muun muassa kymmenien koreografioiden oppimiset, uusien ystävien tekemiset, onnistumisia ja epäonnistumisia sekä itkua ja naurua. Suurin tekijä tän syksy hienoudelle on ollut Saana. Saana on ollut mun syksyn aurinko, jonka kanssa meillä on ollut hauskaa ja inspiroivaa joka ikinen treenitunti. Kipeiden lihasten lisäksi saan mukaani myös mun ”kadonneen siskon” sekä uuden ystävän. Haluan myös kiittää ystäviä, perhettä ja erityisesti kaikkia katsojia jotka ovat mahdollistameet meidän matkan, kiitos!, Benjamin Peltonen kommentoi voiton ratkettua.

– Tämä TTK-kausi jää minun mieliin ikuisiksi ajoiksi. Kiitos siitä parhaalle oppilaalle, superhauskalle ja niin sydämelliselle tyypille, uudelle ystävälle Benjaminille, ensimmäistä kertaa TTK-voittoon yltänyt Saana Akiola komppasi parinsa vierellä.

Finalistien esityksiä Vappu Pimiän ja Ernest Lawsonin juontamassa finaalissa arvioivat Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen, joiden pisteytykset eivät kuitenkaan vaikuttaneet lopputulokseen, sillä katsojien sydämet valloittanut voittajapari selvisi yleisöäänestyksellä. 

Lue myös:

Benjamin Peltonen joutui ahdistavaan tilanteeseen kesken lehtihaastattelun – ”Jumalauta, että pistää vihaksi”

Benjamin Peltonen kertoo nyt, miten seuraajat reagoivat hänen kaapista ulostuloon: ”Olen lukenut viestejä kyyneleet silmissä”