Big Brother -voitto muutti radikaalisti Kristian Heiskarin elämän – avaa nyt tuntemuksiaan ohjelmaan osallistumisesta: ”Olen pohtinut, oliko se ihan viisasta”

Vuoden 2019 Big Brother Suomi -voittajana tunnetuksi tullut Kristian Heiskari vietti loppukesänsä pohjoisen ankarassa erämaassa, kun hän osallistui yhtenä julkkiskilpailijana Selviytyjät Suomi -ohjelmaan.

Nyt mies on palannut takaisin kotiin, ja hän toteaa hyväntuulisena Metropolille antamassaan haastattelussa, että voi oikein hyvin.

– Selviytyjät oli mukava reissu, Heiskari kommentoi.

– Enemmän selviää kansalle sitten ensi keväänä Nelosella.

Taviksesta koko Suomen suosikiksi

Sekatyömieheksi omilla nettisivuillaan itseään kutsuva Heiskari ei suinkaan ole mikään keltanokka tosi-tv-skenessä. Vuosi sitten syyskuussa hän asteli jännittynein tunnelmin kauppakeskus Redissä sijaitsevaan BB-taloon ja vietti valvovan silmän alla yhteensä kymmenen viikkoa.

Heiskari nousi kauden aikana koko Suomen suosikiksi, ja lopulta hän selvittikin tiensä ulos talosta uutena BB-voittajana.

Oli selvää, ettei miehen elämä tulisi enää koskaan olemaan samanlaista, kuin mitä se oli ollut ennen ohjelmaan osallistumista. Katuuko Heiskari koskaan, että päätti lähteä mukaan kilpailuun?

– No en suoranaisesti, hän toteaa.

– Mutta muutamia kertoja on tullut vastaan tilanteita, että olen pohtinut, oliko se ihan viisasta, Heiskari myöntää.

Häntä itseään häiritsee julkisuudessa eniten se, että välillä tuntuu haastavalta saada olla rauhassa. Esimerkiksi illanvietot ystävien kanssa ovat tilaisuuksia, joista Heiskari toivoisi pystyvänsä nauttimaan ilman keskeytyksiä.

– Olen sitten vain rohkeasti sanonut juttelemaan tulleille tyypeille, että mukavaa, kun fiilistelette, mutta en juuri nyt haluaisi rupatella enempää.

– Onneksi ihmiset ovat kuitenkin ymmärtäväisiä, enkä ole törmännyt mihinkään negatiiviseen, muuta kuin netissä.

Ystävät tukena ja turvana

28-vuotias Heiskari kiittelee kovasti ystäviään, jotka eivät hänen BB-voittonsa jälkeen ole millään tavalla muuttaneet käytöstään tai suhtautuneet julkkiskaveriinsa eri tavalla kuin aikasemmin.

– Mulla on todella hyvä ystäväpiiri, jotka kyselee multa, että miten mä jakselen. Ne on mulle erittäin tärkeä voimavara, enkä vaihtais ketään mihinkään, Heiskari ylistää.

Toisinaan joku ystävistä saattaa hieman piikitellä Heiskaria huomatessaan jonkun salakuvaavan tätä.

– Ne heittää läpällä, että “taasko se on tätä”, Heiskari selittää.

– Mutta oikeasti kaikki ovat kyllä suhtautuneet tähän julkisuuteen aika kevyin mielin. Luulen, että jos joku tässä kärsii, niin se on kyllä sitten minä.

Rakkauselämäänsä Heiskari ei kuitenkaan tahdo avata julkisuuteen. Hän vetoaa siihen, että on itse itsensä asettanut tilanteeseen, jossa hänen yksityisyytensä ei aina ole täysin turvattu, mutta ei halua tehdä samaa läheisilleen.

– Sen verran voin kommentoida, että kaikki on hyvin ja olen todella onnellinen.

Rehellisyys voittaa aina

Big Brother Suomi on saamassa aivan tuota pikaa odotettua jatkoa, kun ohjelma palaa ruutuihin suoralla Kick off -lähetyksellä tänään sunnuntaina kello 21.

Myös Heiskari nähdään pitkästä aikaa televisiossa, sillä hän ottaa syksyn aikana viikon jokaisena maanantaina vastaan uuden BB-talosta pudonneen kilpailijan.

Elämä draamaa ja yllättäviä käänteitä sisältävässä BB-talossa ei vuosien saatossa ole ollut helppoa kenellekään ja voisi kuvitella, että sieltä voittajana tiensä ulos raivannut kilpailija omaisi jotenkin tavallista paremmat psyykkiset selviytymiskeinot.

Onko Heiskarikin siis joku yli-ihminen?

– En todellakaan, mies naurahtaa.

– Olen monessakin suhteessa mieleltäni hyvin ailahteleva, sellainen nollasta sataan -henkilö. Kiihdyn ja innostun asioista usein ihan täysillä, mutta saatan myös pysähtyä yhtä nopeasti.

Heiskari listaakin vahvuudekseen sen, että hän pyrkii aina olemaan rehellisesti täysin oma itsensä. Hän luulee, että tämä saattoi myös olla suurena etuna BB-talossa.

– Olen huono antamaan vinkkejä, mutta jos jotain haluaisin sanoa tulevan BB-kauden osallistujille, olisi se se, että olet vain semmoinen ihminen mitä sä oikeasti olet, Heiskari painottaa.

– Kaikki ylimääräinen huomion hakeminen karahtaa lopulta aina kiville. Sitten jos tulee mokattua tai tehtyä jotain vähän tyhmää, niin paina eteenpäin vain.

– Muista nauttia menosta, BB on kuitenkin niin once in a lifetime -juttu!

Big Brother Suomi alkaa Nelosella tänään sunnuntaina 6.9. kello 21.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.