Fitness-tähti ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman voitti viikonloppuna nuorten sarjan bikini fitnessin MM-kultaa. Hän nappasi myös hopeamitalin yleisestä sarjasta.

MM-kulta oli Böckermanille merkittävä saavutus. Nainen on julkaissut omalle Instagram-tililleen useita otoksia kisatilanteesta.

Nyt Böckerman on postannut Instagramiin koskettavan kirjoituksen, jossa hän käy läpi voimakkaita tunteita, joita voitto on hänessä nostattanut. Böckerman kiittää avoimesti lähipiiriään saamastaan tuesta.

– Haluaisin pysähtyä hetkeksi kiittääkseni kaikkia läheisiä elämässäni, jotka ovat olleet läsnä ja tukeneet minua tämän tunteellisen matkan aikana. Ilman teitä, ei olisi minua, Böckerman kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Böckerman ylistää vuolain sanoin valmentajaansa Johannaa.

– Erityiskiitos kuuluu kaikille yhteistyökumppaneilleni sekä rakkaalle ystävälleni ja valmentajalleni Johannalle. Johannan sana on laki, ja se on ollut sitä siitä asti, kun Johanna otti minut siipiensä suojaan vuonna 2016, MM-mitalisti kuvailee.

– Kunnioitus häntä kohtaan on valtava, ja hän on ollut aina vierelläni, kulkenut tätä matkaa kanssani ja ennenkaikkea pitänyt huolta minusta ja opastanut minua aina oikeaan suuntaan, hän toteaa sydänemojin kera.

Voiton sulattelu on Böckermanin mukaan ottanut aikaa. Hänen on edelleen vaikeaa uskoa tapahtunutta todeksi.

– Teidän kaikkien mahdollistamana olen päässyt saavuttamaan jotain, jota en ole vielä täysin ymmärtänyt. Tätä fiilistä on vaikea pukea sanoiksi, mutta tunne kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. KIITOS! Böckerman kiteyttää.

Lue myös:

Seiska: Hiljattain eronnut fitness-tähti Pernilla Böckerman paljastaa, miten uusi suhde sai alkunsa!

Tässä on Pernilla Böckermanin uusi rakas – ensimmäinen yhteiskuva julki!