Laulaja ja lauluntekijä Billie Eilish, 19, osallistui suosittuun Instagram-haasteeseen, jossa fanit ehdottavat mitä valokuvia he haluavat nähdä. Kaikki ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä, sillä Eilishin julkaiseman kuvan takia tähti menetti jopa 100 tuhatta seuraajaa.

Yksi faneista pyysi Eilishia jakamaan kuvan puhelimensa lukitusnäytöstä, jossa komeili maalaus kahdesta alastomasta naisesta. Toinen kuvapyyntö koski piirustusta josta Eilish on erityisen ylpeä.

Laulaja julkaisi ylpeydenaiheenaan kuvan luonnosvihkosta, johon hän oli hahmotellut alastomia naisvartaloita.

– Lol, rakastan rintoja, Eilish hehkutti.

Kuvakaappaus Instagram @billieeilish

Laulajatähden julkaisemilla tissikuvilla oli kuitenkin karu seuraus, sillä hänen seuraajamääränsä putosivat samantien. Tämän huomasivat Eilishin fanit, jotka jakoivat tiedon muun muassa Twitterissä.

Eilishilla on Instagramissa yli 73 miljoonaa seuraajaa, joten sadan tuhannen seuraajan katoaminen ei varmasti ole suuri menetys. Laulaja kuitenkin ihmetteli myöhemmässä Stories-julkaisussaan tissikuvien saamaa huomiota.

– LMFAOOO, oletteko jotain vauvoja, Eilish päivitteli julkaisussaan.

Kuvakaappaus Instagram @billieeilish

Vuonna 2020 Eilish voitti viisi Grammy-palkintoa muun muassa vuoden parhaasta albumista, levytyksestä sekä laulusta ja hänet palkittiin myös vuoden parhaana uutena artistina. Eilish on nuorin henkilö ja ensimmäinen nainen, joka on voittanut samana vuonna kaikki neljä tärkeintä Grammy-palkintoa.

Lue myös:

Kim Kardashianin juhla-asu ihmetyttää somessa: ”Onko nyt joulu vai halloween?!”

Huh! Miley Cyrus julkaisi taas riettaita topless-kuvia: ”Pukki tietää missä tuhmat nartut asuvat”