Tanssija ja mediapersoona Henna Peltonen juhlisti hiljattain perheensä kanssa 17-tyttärensä valmistumista ylioppilaaksi. Peltonen kertoo iloisesta tapahtumasta blogissaan.

Peltonen kirjoittaa blogiteksissään olevansa erittäin ylpeä äiti, sillä sen lisäksi että hänen Jessica-tyttärensä valmistui vain 2,5 vuoden opiskelun jälkeen, tarjottiin tälle myös stipendejä useasta eri yliopistosta.

– Hän otti lopulta vastaan stipendin University of the Pacificista Jenkeistä. En voisi olla ylpeämpi. On mielettömän upeaa huomata kuinka päämäärätietoinen nuori nainen tyttärestäni on kasvanut. Hän todella tekee mitä hän päättää! Henna iloitsee.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa yhteydessä Henna kuitenkin myöntää mallintöitäkin tehneen tyttärensä muuton olevan hänelle kova paikka.

– Päällimmäisenä on tietysti ääretön ylpeys ja kiitollisuus, mutta samalla ilmassa on ollut myös haikeutta siitä miten nopeasti aika lentää ja pelko päästää oma ”vauva” maailmalle. Miten tulen kestämään Jessican Jenkkeihin muuton, hän pohtii.

– Koitan lohduttautua sillä, että tyttäreni saavuttaa nyt omia unelmiaan ja häntä odottaa ikimuistoinen seikkailu. Myös tieto siitä, että Jessican luonteella, huumorilla sekä sosiaalisilla taidoilla pärjää missä vain, tuo sisäistä rauhaa, Henna summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Tauski Peltonen meni kihloihin ex-vaimonsa Henna Peltosen kanssa: ”Kosinta tapahtui sängyssä”

27 vuotta täyttänyt fitnesstähti Oona Tolppanen jakoi suloiset perhekuvat – ”Paras synttärilahja”