Britney Spearsin Jamie-isä sai tarpeekseen – laukoo suorat sanat #FreeBritney-liikkeestä

Pop-tähti Britney Spears, 38, sai vuonna 2007 surullisenkuuluisan hermoromahduksen ja ajoi päänsä kaljuksi. Hän ei pystynyt enää käsittelemään julkisuuden aiheuttamia paineita ja paparazzien jatkuvaa piiritystä.

Samana vuonna Britney myös erosi aviomiehestään Kevin Federlinesta, 42, ja kaiken seurauksena menetti tälle poikiensa Seanin, 14 ja Jaydenin, 13, huoltajuuden. Vuonna 2008 laulajan isä, Jamie Spears, nimitettiin epävakaan naisen huoltajaksi.

Jamie väistyi tehtävästä terveyssyiden vuoksi vuoden 2019 syyskuussa, jolloin laulajan pitkäaikaisesta ”huolehtijamanageri” Jodi Montgomerysta tuli Britneyn tilapäisholhooja.

Britneyn hyvinvointi on pitkään aiheuttanut suurta huolta sosiaalisessa mediassa ja monet ovat epäilleet, että Jamie-isä kontrolloisi laulajan sometilejä. Joideinkin villien teorioiden mukaan Britney olisi jossain vankina ja tämä yrittäisi Instagram-videoidensa avulla pyytää julkisesti apua.

Somessa leviääkin aihetunniste #FreeBritney eli ”vapauttakaa Britney”.

Nyt Jamie on saanut tarpeekseen ja sanoo suorat sanat #FreeBritney-liikkeestä. Isä on järkyttynyt siitä, miten hänestä on leivottu kaikkien epämääräisten huhujen myötä rikollinen.

– Mielestäni tämä koko liike on suuri vitsi. Nämä salaliittoteoreetikot eivät tiedä yhtään mitään, hän lataa Page Six -sivustolle antamassaan haastattelussa.

– Ylipäätään koko maailmalla ei ole hajuakaan siitä, missä mennään.

– Kalifornian oikeuslaitos on päättänyt, mikä on parasta tyttärelleni. Ei ole kenenkään muun asia miettiä tätä kuvioita.

– Rakastan tytärtäni, rakastan kaikkia lapsiani. Mutta tämä on meidän yksityisasiamme, Spears toteaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.