Charlie Sheeniä syytetään murhasta!

Entinen baseball-tähti Lenny Dykstra oli pitkään Miehen puolikkaat -sarjasta ja monista elokuvista tutun Charlie Sheenin yksi läheisimmistä ystävistä. Nyt Dykstra syyttää Sheeniä murhasta The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa.
Dykstra kertoo haastattelussa Sheenin salanneen tautinsa useilta seksikumppaneiltaan ja kiertäneensä veroja sekä järjestäneensä entisen avustajansa Rick Calamaron murhan.  Calamaro löydettiin sängystään kuolleena vuonna 2012. Ruumiin vieressä oli Jack Daniels -viskipullo.
Dykstran mukaan Calamaro uhkasi paljastaa arkaluontoisia tietoja Sheenistä ja kiristi häneltä rahaa. Kuolema todettiin onnettomuudeksi, mutta nyt Dykstra sanoo kysyneensä aikoinaan Sheeniltä, mitä Calamarolle tapahtui.
– Tarkoitatko kuollutta Rickiä? Se kusipää yritti kiristää minua kuten sanoit – halusi 5 miljoonaa. Laitatin hänet vit*u jäihin. Järjestin sinne kuuman lastin, Dykstra väittää Sheenin sanoneen.
”Kuuma lasti” on slangia, jota käytetään tappavasta huumeannoksesta, joka piikitetään ihmiseen hänen tietämättään.
Sheenin lakimies on kiistänyt väitteet eikä Dykstralla ole esittää syytoksestä muita todisteita kuin sanansa. Dykstraa itseään on aiemmin syytetty rikoksista ja hän on myös kärsinyt niistä vankilatuomion. Hänen kerrotaan olevan tekemässä kirjaa Charlie Sheenistä.
Lähteet: Unilad ja Hollywood Reporter


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.