Cheek raivostui STT:lle!

Rap-artisti Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, raivostui Suomen tietotoimistolle 6.10. julkaistavan elämäkertakirjansa JHT – Musta lammas siteeraamisesta 3 päivää etuajassa. Cheek ihmetteli asiaa Twitterissä.STT perustelee uutisointiaan sillä, että kirjan sisältöä on avattu jo viikonloppuna Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä. Cheekin twiittaukseen vastasivat sekä hänen faninsa, jotka olivat räppärin kanssa samaa mieltä, että useat toimittajat, jotka muistuttivat, että Cheek itse rikkoi embargoa kertomalla kirjan sisällöstä HS:lle. STT:n mukaan asiassa on toimittu normaalin käytännön mukaan.
–  Luovumme julkaisuajankohtaa koskevista ehdoista, mikäli tiedot on jo aikaisemmin julkaistu jossain muualla, sanoi STT:n päätoimittajaa sijaistava Panu Tuunala.
Cheek puolestaan vastasi STT:lle, että HS:n kanssa oli sovittu lauantaille erillinen embargo ja että muut mediat eivät olleet rikkoneet yleistä sopimusta.
Oli miten oli, Cheek sai kohun myötä kirjalleen lisää huomioarvoa ja viimeistään nyt muillekin on tullut selväksi STT:n käytäntö embargo-sopimuksissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...