Laulaja Chisun perhettä on kohdannut suuri suru. Chisun isä on kuollut tiistaina.

– Mun sekä neljän veljeni isä menehtyi eilen illalla. Meidän lisäksi häntä jäi kaipaamaan hänen elämänkumppaninsa perheineen, lastenlapset, sukulaiset ja monet ystävät. Hän oli monelle inspiraatio ja hänen luovuutensa yritysmaailmassa sekä pelisilmänsä HIFK:n jalkapalloseurassa ensin pelaajana sekä myöhemmin kunniapuheenjohtajana oli niin sanotusti NEXT LEVEL, Chisu kirjoittaa.

– Isänä hän oli suorastaan seikkailu. Hän kertoi ihmeellisiä tarinoita Raikuli-Villestä, Etelälaaksojen prinssistä (joka paljastui mulle joskus myöhemmin, et hän oli orava? Lievä pettymys), antoi tuttipullosta Coca-Colaa, ja osti meille ihan liikaa jäätelöä, opetti hakkaamaan saunapuita jo pienenä ja tekemään takkaan tulen. ”Tulta ei pidä pelätä, sitä pitää kunnioittaa” sanoi hän, Chisu jatkaa.

Chisu myöntää, että isän kuoleman takia lavalle nouseminen on haastavaa.

– Tänään oli toki vaikea nousta lavalle ja haluan lausua ison kiitoksen kaikille teille yleisössä oleille tänään tuesta keikalla. En halunnut perua, koska tiedän et Pappe/Gary/Faija ois ollu et ”Chisu, älä stressaa – sit ku mä kuolen ni pidätte ISOT juhlat”. Ja tänään me pidettiin. Omistin ja omistan tän illan keikan isälle – tietenkin, Chisu jatkaa.