Näyttelijätähti Christoffer Strandberg joutui eilen maanantaina (21.11.) auto-onnettomuuteen. Strandberg kertoo asiasta omalla Instagram-tilillään.

Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi äänestetty Strandberg jakoi maanantaiaamuna Instagramin Stories-osioon videon, jossa hän hehkutti mukavaa viikon aloitustaan. Tunnelmallisella videolla Strandberg kuvasi olohuoneensa nurkassa roihuavaa takkatulta.

– Tämä maanantai on hyväksytty, Strandberg kirjoitti ytimekkäästi.

Pian Strandbergin päivä sai kuitenkin ikävän käänteen, kun hän kolaroi hienolla Lexus-autollaan lähellä kotipihaansa. Strandberg julkaisi harmillisesta tilanteestaan liudan kuvia Instagramiin.

– Lexukselle tuli pipi nokkaan, Strandberg aloittaa kuvatekstinsä.

– Toivon että jakamalla tämän oman maanantai-aamuni vältetään lisää peltivaurioita, tai jotain vielä pahempaa, hän lisää epätoivoisena.

Kolaroinnin lisäksi Strandberg valui autonsa kanssa ojaan.

– Tässä törmäyksessä loukkaantui vain mun rakkaan Lexuksen nenä ja mun ylpeys. Lyhtypylväs jota nuuhkaisimme ei ollut moksiskaan. Ajoin hitaasti jyrkän mutkan ulkokulmaa ja auto kirjaimellisesti valui ojaan kaikista korjausliikkeistä huolimatta, mies kuvailee tapahtumia.

– Se tapahtui niin hitaasti että ehdin kiroilla, tuntea surua, päästä asian yli ja nauraa koko hommalle ennen kuin kuului tönks ja krääääk. Kaikki tämä tapahtui 350 metriä koti-ovelta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Strandbergin auton nopeus oli onnettomuuden aikaan vain kolme kilometriä tunnissa, riitti se halkaisemaan näyttelijän rakkaan menopelin keulaosan. Tämä harmittaa Strandbergia, mutta hän on kiitollinen siitä, ettei tapaturmassa käynyt pahemmin.

– Onneksi ei ollut jalankulkijaa lähellä, onneksi air bagit eivät lauenneet ja onneksi neliveto sentään kykeni peruuttamaan tämän möhköfantin ojasta, hän luettelee.

– Ei muuta kuin auto (ja ehkä ukkokin) kirurgille.

Päivityksensä lopussa Strandberg kehottaa seuraajiaan kulkemaan varovasti liukkaassa talvisäässä.

– Ajakaa hyvät ihmiset varovasti. Ja kävelkää varovasti. Oli meinaan sen verran liukas tie että kaaduin myös kaksi kertaa kun otin nämä häpeän todistekuvat. Tulkaa ehjänä perille, Srandberg summaa sydänemojin kera.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Christoffer Strandbergin suuri suru: ”Hän oli aina hillityn tyylikäs, maanläheinen ja pröystäilemätön”

Christoffer Strandberg julkaisi hervottoman selostuksen taistelustaan Valtteri-myrskyä vastaan – katso video!