Maailmankuulu laulaja ja näyttelijä Demi Lovato avautuu 23. maaliskuuta ensi-iltansa saavassa YouTuben Dancing with the Devil -nimisessä dokumenttisarjassa päihdeongelmistaan ja yliannostuksestaan.

Dokumentissa Lovato kertoo avoimesti myös raiskauskokemuksistaan, joista yksi tapahtui heinäkuussa 2018.

People-sivuston mukaan Lovato oli ottanut yliannostuksen huumeita, minkä jälkeen hänen huumediilerinsä raiskasi hänet. Lovato kuvailee tuoreessa dokumentissa käyneensä tapahtuman vuoksi erittäin lähellä kuolemaa.

– Kun minut löydettiin, olin sininen ja alasti. Minut kirjaimellisesti jätettiin kuolemaan sen jälkeen, kun minua oli käytetty hyväksi, Lovato toteaa dokumentissa.

Kun Lovatolta kysyttiin sairaalassa, oliko hän harrastanut seksiä yhteisymmärryksessä, oli hän vastannut myöntävästi. Vasta myöhemmin Lovato ymmärsi, että hän ei ollut huumeiden alaisena ollut kykeneväinen ilmaisemaan suostumustaan seksiin.

Dancing with the Devil -dokumentissa ääneen pääsevät Lovaton lisäksi myös hänen läheisensä, jotka ovat seuranneet tähden raskaita vuosia lähietäisyydeltä.

Voit katsoa Dancing with the Devil -dokumentin trailerin alta tai täällä.

Lue myös:

Mitä tapahtui?! Demi Lovatoa ei ole tunnistaa uusista kuvista: ”Tein yhden jutun”

Huh, mikä lukaali! Rihanna osti lähes 14 miljoonan dollarin kartanon – katso ylelliset kuvat

Maria Veitolan julkaisemat Kardashian-kuvat eivät huvita Iida Ketolaa – älähti somessa: ”Itsensä nostamista muita tallomalla?”