Uudella Diili-kaudella kisaava Sointu Orvokki Borg, 28, on monelle suomalaiselle tuttu kasvo jo entuudestaan. Suomen seksikkäimmäksi kauppatieteilijäksikin tituleerattu Sointu muistetaan erityisesti takavuosien tv-sarjasta Bimbo Oy.

Bimbo Oy:n jälkeen kauppatieteiden maisteriksi opiskellut Sointu tekee nyt paluun televisioon Diili-ohjelmassa, jota luotsaa tällä kertaa radiojuontaja Jaajo Linnonmaa. Sointu on kertonut haluavansa murtaa ohjelmassa ulkonäköön liittyviä stereotypioita.

Vaalea kaunotar on myös erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hän ilahduttaa seuraajiaan julkaisemalla säännöllisesti upeita kuvia itsestään. Soinnun kuvia katsellessa käy oitis selväksi, että nainen on syntynyt olemaan kameran edessä. Hän esittelee mielellään kurvikasta vartaloaan, eikä arastele rohkeitakaan poseerauksia.

Kaunottaren tuoreimpiin kuvajulkaisuihin lukeutuu seksikäs poseeraus, jossa Sointu istuu tummalla nahkasohvalla. Hänellä on päällään pikkumusta, jonka syvään uurrettu kaula-aukko saa upeasti päivettyneen poven suorastaan hehkumaan. Katso tyrmäävä otos täältä.

Selfiet.net listaa netin kuumimmat kuvat yhdelle ja samalle sivustolle. Jos siis kaipaat lisää kuumia kuvia arkesi piristykseksi, tiedät minne suunnata!