Entinen lapsitähti Shaun Weiss, 42, on läpikäynyt uskomattoman muodonmuutoksen. Disneyn The Mighty Ducks (Mestarit) -elokuvasta tunnettu Weiss järkytti fanejaan vuosi sitten, kun mediat uutisoivat poliisin pidättäneen näyttelijän.

Karut pidätyskuvat miehestä levisivät, eikä entistä tähteä ollut tunnistaa niistä. Weissin ura ja elämä oli ajautunut syöksykierteeseen. Hän oli koditon ja riippuvainen metamfetamiinista.

Lukuisat julkkikset ja yhteisöt tarjoutuivat auttamaan Weissia kuvien tultua julki ja mies pääsi vieroitushoitoon.

Yksi auttajista on Weissin ystävä näyttelijä Drew Gallagher, joka julkaisi kaksikosta yhteiskuvan Instagram-tilillään. Kuvassa näkyy täysin muuttunut Weiss, joka on selättänyt päihdeongelmansa.

– Hyvää 1-vuotispäivää raittiina Shaun Weiss. Mikä matka ja mikä selviytyminen. Olen niin ylpeä, Gallagher onnittelee kuvan yhteydessä.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Gallagher on myös aiemmin julkaissut kuvia ystävänsä matkalta raittiuteen.

(Juttu jatkuu kuvien jälkeen.)

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

TMZ:n mukaan Weiss asuu tällä hetkellä Kalifornialaisessa päihdekuntoutustalossa. Hän on valmistellut viime aikoina muun muassa käsikirjoituksia ja stand-up esityksiä.

Lue myös:

Iholla: Martina Aitolehti avautuu rehellisesti suhteestaan miljonäärimieheensä – ”Anna mennä, ihan h*lvetin hyvä juttu!”

Suomalaisyleisurheilijalta upea aloite! Perustaa akatemian tukemaan nuoria – ”Mulle on tärkeää antaa takaisin”