Oho! Tähtiohjaaja Dome Karukoski paljastaa tehneensä sopimuksen uudesta kansainvälisestä projektista

Kaikkien aikojen menestyneimpiin suomalaisiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Dome Karukoski on allekirjoittanut sopimuksen uudesta kansainvälisestä projektista. Hän kertoo asiasta tiistaina julkaisemallaan Facebook-päivityksellä.

– Juuri allekirjoitin, skannasin ja lähetin sopimuksen seuraavasta projektistani. (Vielä vähän salainen). Kaipaan menneitä aikoja, jossa kävit toimistossa allekirjoittamassa tuottajien ja todistajien läsnäollessa sopimuksen, Karukoski kirjoittaa.

Ohjaaja vitsailee koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilasta.

– Ja ihan kultaisina vanhoina aikoina tuottajat yrittivät neuvotella palkan ja työolosuhteet ihan viime hetkeen asti. Nyt vain lähetän sähköpostin, ja agentit ja lakimiehet Los Angelesissa ja Lontoossa siirtävät sen pilvipalveluun kovalevyille. Sopimus tehty. Asia selvä. Siirrytään eteenpäin. Ei nahkapenkkejä, sikareja, sopimuksen jälkeisiä saunailtoja, eikä bilettämistä aamuseitsemään kuin virusta ei olisikaan liikkeellä, mies kuvailee.

– Luulen, että juhlin tätä take away -proteiinismoothiella – hanskoja käyttäen.

Karukoski on ohjannut monta menestynyttä kotimaista elokuvaa. Hän on päässyt luomaan myös kansainvälistä uraa ja hänen viimeisin elokuvansa oli Taru Sormusten Herrasta -luojasta J. R. R. Tolkienista kertova Tolkien.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!