Somevaikuttaja ja hyvinvointialan yrittäjä Eevi Teittisen ja hänen miehensä Teemu Packalénin perhettä on kohdannut suuri suru. Eevi kertoo, että perheen koira on kuollut.

Niin suuri suru ja kaipaus. Rakas Lola siirtyi eilen pilven reunalle ja koko perhe suree niin rakkaan koiravauvan pois menoa. Haluan kertoa teille myöhemmin lisää, mutta vielä ei ole sen aika, Eevi kirjoitti tiistaina Instagramin tarinoissaan.

Koira asui viimeiset kuukaudet poissa perheen luota.

– Mulle ahdistavin tunne on, etten ehtinyt Lolan luokse lähdön hetkellä. Kaikki tapahtui niin yllättäen ja nopeasti – joka oli hyvä, koska Lola ei kärsinyt, Eevi kirjoittaa.

– Lola sai parhaat viimeiset 8 kuukautta olla toisessa kodissaan eli mummilassa. Siellä kukaan ei häirinnyt, eikä tarvinnut olla yhtään yksin. Lola eli täyden elämän.

Eevi kertoo, että koira kärsi viimeiset kahdeksan vuotta sydänviasta.

– Nyt keuhkoihin kertyi nestettä ja hapensaanti heikkeni. Lola pyörtyi ulkona ja lääkärissä päätös oli selkeä. Oli Lolan aika,

– Onneksi Lolan muut läheiset olivat mukana saattamassa Lolan turvallisesti ja kivuitta pilven reunalle. En tiedä, pääsenkö ikinä itse yli siitä, ettei minulla ollut mahdollisuutta olla pitelemässä Lolaa. Olisn lähtenyt siltä seisomalta ajamaan kohti Helsinkiä, mutta edes sitä aikaa ei lääkärin mukaan ollut.

Lue myös:

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén kotiutuivat vauvan kanssa – suloinen kuva pienokaisesta julki – ”Sanat ei riitä kertomaan”

Lasta odottava Eevi Teittinen ajautui sairaalassa paniikkiin: ”Aamulla tuli shokki, kun vauvan syke hävisi”