Elämäntaparemontin tehnyt Henna Kalinainen: ”Laihduin enemmän kuin odotin” – katso upea kuva!

Elämäntaparemontin tehnyt tosi-tv-tähti Henna Kalinainen nähdään MTV3-kanavan suositussa Olet mitä syöt -ohjelmassa. Hän kertoo, ettei olisi ikinä uskonut, että terveellinen elämä voi olla myös hauskaa ja mukavaa.

– Muutaman kerran olen joutunut pakottamaan itseni liikkumaan, mutta syömisen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, Henna kertoo Metropoli.netille.

Olet mitä syöt -ohjelman juontajalla, huippulääkäri Pippa Laukalla oli suuri vaikutus Hennan elämäntaparemontin onnistumiseen.

– Pippa oli suurin syy, miksi onnistuin elämäntaparemontissa. Kun tapasin hänet ensimmäisen kerran, ajattelin hänen olevan pelottava nainen. Pipasta tuli esikuvani, joka on inspiroinut minua. Halusin näyttää, että pystyn pudottamaan painoani ja tekemään elämäntaparemontin.

 

 

Sarjan kuvaukset kestivät kahdeksan viikkoa. Hänellä oli realistiset tavoitteet painon pudottamisen suhteen. Koska ohjelmaa ei ole vielä esitetty televisiossa, ei Henna halua tai saa sanoa vielä tässä vaiheessa tarkkaa painomäärää, minkä tiputti ohjelman kuvausten aikana.

– Otin tavoitteekseni pudottaa kilon viikossa. Voin sanoa tässä vaiheessa, että onnistuin paremmin kuin hyvin. En ajatellut kuitenkaan kiloja, vaan milloin olen maalissa. Koen, etten ole koskaan maalissa, vaan aion noudattaa ohjeita koko loppuelämäni ajan. Koen jo nyt olevani tosi kaunis ja hyvinvoiva. Olen saanut iloisuuden ja energisyyden takaisin. Ne olivat tavoitteet, jota lähdin hakemaan.

TEKSTI JA KUVAT PETRI VOUTILAINEN


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.