Laulaja ja lauluntekijä Elias Kaskinen, 29, otti suorasanaisesti kantaa koronarokotteeseen ja paljasti yllättäen muuttaneensa mielipidettään rokotuksen tärkeydestä. Kirjoituksessaan Elias pohtii myös sitä, miten vaikeaa mielipiteen muuttaminen on julkisesti.

Hän myöntää, että suhtautui koronan alkuaikoina valmisteilla olevaan rokotteeseen skeptisesti.

– Ajattelin, etten ainakaan ihan ekana ryntää ottamaan sitä. Onneksi en silloin tehnyt omista epäilyistäni sen isompaa numeroa, saati ruvennut julkisesti keuhkoamaan rokotetta vastaan, Elias kirjoittaa.

– Mielipiteen muuttaminen julkisesti on ihan hiton vaikeata, varsinkin jos on ehtinyt kaivaa kantapäänsä syvälle hiekkaan. Voin vain kuvitella miten vaikeata mun olisi nyt uusien faktojen selvittyä muuttaa mielipidettä, jos olisin ehtinyt tehdä asiasta numeron. Hävettäisi ja pelottaisi, että joutuisin naurunalaiseksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Oman kokemuksensa myötä, Elias kertoo ymmärtävänsä hyvin miten haastavaa mielipiteen muuttaminen voi olla.

– Jos olet aikaisemmin ollut rokotetta vastaan, mutta olet alkanut ajatella toisin, mä lupaan: mä en aio nauraa sulle, vaan juhlistan sitä, että olet noin fiksu ja rohkea ihminen! Mielipiteen muuttamisessa ei ole mitään noloa, päin vastoin.

Elias kirjoittaa ottaneensa rokotteen heti kun se tuli hänen ikäluokalleen mahdolliseksi ja kertoo vielä kuvan kommenteissa, että muutti mielipidettään kuunneltuaan alan asiantuntijoita.

– Jos lähes kaikkien maiden terveysviranomaiset ovat perehtyneet asiaan ja päätyneet rokottamaan kansalaisiaan, pystyn ottamaan oman piikkini rauhallisin mielin! Mitään salaliittoa en missään välissä epäillyt.

Lue myös:

Huh! Elias Kaskinen mainostaa uutta singleään kuumalla kuvalla – ”Ihanaa käärmepornoa!”

Elias Kaskinen lataa suorat sanat somen Tinder-utelijoille – ”Vastaan nyt tämän ainoan kerran”