Tunnettu hyvinvointialan vaikuttaja Erna Husko on kuluneiden vuosien aikana noussut suureen suosioon sosiaalisessa mediassa. Huskon yleisöä kiinostaa etenkin naisen treenaamiseen liittyvä sisältö.

Husko tekee monipuolisesti töitä hyvinvoinnin ja liikunnan parissa, ja yksi hänen lukuisista työtehtävistään on asiakkaiden valmentaminen netin kautta. Valmennuskursseillaan Husko muun muassa tarjoaa ihmisille motivaatiota ja vinkkejä treenaamiseen.

Eilen sunnuntaina (18.9.) Husko julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin, joka paljastaa hänen omat, huikeat treenituloksensa. Muodonmuutosten perusteella Husko on saanut runsaasti lihasta erityisesti takapuoleensa.

Päivityksen oheen lisätyssä kirjoituksessa Husko paljastaa myös totuuden takapuolestaan, jonka monet veikkaavat olevan plastiikkakirurgin muotoilema.

Husko aloittaa tekstinsä sitaatilla, joka mukailee kommentteja, joita hän saa sosiaalisessa mediassa.

– ”Joo sen on helppo myydä valmennuksia kun pehva leikelty”, päivityksessä lukee.

– Kuinkahan monta kertaa mä oon lukenut tämän saman lauseen, Husko jatkaa.

Huskon julkaisemassa kuvapostauksessa korostuu hänen treenattu takapuolensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Husko myöntää olevansa ylpeä saavutuksistaan. Kirjoituksesta käy ilmi, että hänen takapuolensa on saavutettu luonnollisin keinoin kiinnittämällä huomiota sopivaan ruokavalioon ja ahkeraan lihasmassan kerryttämiseen.

– Oon tajuttoman iloinen siitä että se työ, hiki, tunnit, treenaus on saanut ainakin tulosta aikaan. Yksikään ihminen joka ei treenaa tavoitteellisesti ei pystykään tähän samaistumaan, koska faktahan se on – jos se olis helppoa niin kaikki tekis niin, hän pamauttaa.

Positiivisesta asenteestaan tunnettu Husko kannustaa myös muita tavoittelemaan omia unelmiaan.

– Mä haluan esimerkillisestikin näyttää että jos mä pystyin rakentamaan super heikosta kehosta tämän missä ollaan tänä päivänä- niin jumaliste niin myös sinäkin pystyt tähän. Mikään ei tule yhdessä yössä – mutta jos tavoitteellisesti pyrit johonkin, niin se muutos jonain päivänä saattaakin yllättää, nainen tähdentää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sometähti Erna Husko joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi – poliisi tutkii tilannetta!

Jättisuosiota nauttiva fitnessmalli Erna Husko joutui häiriköinnin kohteeksi – turvamies lievittää ahdistusta