Tanssija ja sometähti Joalin Loukamaa on viime aikoina joutunut massiivisten erohuhujen keskiöön. Loukamaa nautti vielä tammikuussa kumppaninsa, valokuvaaja Julian Riikosen kanssa yhdessä Italian auringosta, mutta nyt nainen on poistanut kaikki parin yhteiskuvat somesta.

Tällä viikolla Loukamaa paljasti omalla Instagram-tilillään jättiuutisen, joka on saanut erohuhut voimistumaan entisestään.

Loukamaa ilmoitti Instagramin Stories-osiossa ostaneensa ensimmäisen oman asuntonsa.

– Ostin juuri ensimmäisen oman asuntoni, Loukamaa hehkutti Instagramissa englanniksi.

Loukamaa lisäsi Stories-osioonsa myös videon, jossa hän allekirjoitti asuntokauppoja koskevat paperit.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Maaliskuun alussa Loukamaa avasi Instagramissa vaikeita tuntemuksiaan, joiden kansa hän on kuluneet kuukaudet painiskellut.

– Tein tänään suuren oivalluksen, ja se sai minut kyyneliin, Loukamaa kirjoitti postauksessaan.

Loukamaa kertoi kokevansa epävarmuutta itsestään ja omasta elämästään. Tämä tuntuu hänestä oudolta, sillä hän luuli selättäneensä tällaiset ongelma jo noin kolme vuotta sitten.

– Olen ihminen, joka elää, työskentelee ja hengittää sosiaalista mediaa 24/7, ja olen tehnyt tätä tauotta kuluneen neljän vuoden ajan. Joten sanoisin, etten ole yllättynyt. Olen myös muuttanut pandemia-aikana uuteen maahan, ja nyt tällä tytöllä, joka aikaisemmin oli tottunut olemaan päivittäin uusien ihmisten ympärillä, on ollut vaikeuksia tehdä uusia ystäviä, nainen kuvaili.

Lue myös:

Joalin Loukamaa puhuu poikkeuksellisen avoimesti haastavasta elämäntilanteestaan – kärsii epävarmuudesta: ”Se sai minut kyyneliin”

Joalin Loukamaa, 20, otti selkäänsä jättikokoisen tatuoinnin – sai suoran mielipiteen Selviytyjät-voittaja Kristian Heiskarilta