Ex-jääkiekkoilija Toni Häppölä haki avioeroa syksyn alussa yksin vaimostaan, kauneusalan yrittäjä Maria Häppölästä viiden avioliittovuoden jälkeen.

Nyt Toni on julkaissut Instagramissa yhteiskuvan sydänten kera bloggaajana työskentelevän Jutan kanssa. Hän on myös vihjaillut jo pidemmän aikaa sosiaalisessa mediassa uudesta suhteesta tummahiuksisen kaunottaren kanssa.

Myöskään Jutta ei ole salaillut uutta onnea, vaan hän avautui hiljattain kirjoittamassa blogissa uudesta parisuhteestaan.

Olen löytänyt elämääni ihmisen, jonka kanssa jakaa arkea ja juhlaa, enkä voisi olla onnellisempi.

Tiedän, kaikki on tapahtunut hyvin nopeasti, parissa kuukaudessa. Kyllä sitä itsekin alkuun kauhistelin, mutta jo hyvin nopeasti luovutin ja annoin mennä ilman käsijarrua. Asiaa on toki edesauttanut se, että tämä suhteen toinen osapuoli on hyvin nopeatempoinen oinas ja vienyt asiaa eteenpäin täysin eri tavalla, mihin olen koskaan miesten kanssa tottunut.

Hän kertoo, ettei rakkaustarina syntynyt Tinderissä, vaikka pariskunta sopikin lopulliset treffit sitä kautta.

Yksi parhaista ystävistäni on isossa roolissa lopputuloksen suhteen, sillä hän on tuntenut x:n jo pidempään ja hänen seurassaan törmäsin x:ään ensimmäisen kerran jo reilu vuosi sitten. Muistan, kuinka tuolloin kysyin ystävältäni, kuka tämä jumalainen mies on, johon hän totesi, että niin ihana tyyppi, mutta valitettavasti varattu. Tänä kesänä törmättiin sattumalta muutamaan otteeseen ja matchattiin kirsikkana kakun päälle Tinderissä (hän oli siis vapautunut sinkkumarkkinoille). Tuolla sovittiin treffit ja niillä treffeillä ollaan edelleen.

 

Toni on kiekkouransa jälkeen nähty useammassa tv-ohjelmassa, kuten The Voice of Finlandissa ja Talentissa. Hänet nähtiin myös julkkisten tähdittämässä Splash!-uimahyppykilpailussa.