Vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen on matkustanut Malediiveille. Viivi paljastaa sosiaalisessa mediassa, että hänen on lomareissun aikana tarkoitus suunnata muun muassa sukeltamaan. Viivi on koulutukseltaan laitesukelluksen opettaja.

– Naamasta näkee nautinnon määrän. Valmistautukaa. Seuraavat viikot tuutte näkeen mun somessa paljon merta, kaloja ja muita lomajuttuja, Viivi kirjoittaa.

Viivi paljastaa, ettei hän pysty keskittymään pelkästään lomailemiseen.

– Kouluhommiakin pitäis kai tehdä. Saa nähdä saanko mitään aikaan, hän jatkaa.

Viivi Altonen erosi italialaisesta Frank-rakkaastaan aiemmin tänä vuonna.

– Luulin, että olemme loppuelämän pari. Ikinä ei voi tietää, palaammeko takaisin yhteen jonain päivänä. Meillä molemmilla on tällä hetkellä kiire ja omat jutut. Kiire on yksi eron syistä, mutta ei kuitenkaan ainoa, Viivi kertoi Metropolille Joel Harkimon ja Janni Hussin avaaman Eho Hieronnan avajaisissa maaliskuussa.

– Tiesin koko ajan, että ei ollut paras mahdollinen aika suhteelle. En koe kuitenkaan, että olisimme ajautuneet liian nopeasti suhteeseen, sillä ehdimme hetken aikaa deittailla ennen kuin aloimme seurustella. 

Ex-pariskunta on tänä päivänä hyvissä väleissä. 

– Eron jälkeen olemme laittaneet lähes päivittäin viestiä ja nähneet muutaman kerran. Toivon kaikkea hyvää hänelle, Viivi kertoi.

Lue myös:

Seiska: Miss Suomi Viivi Altonen iski italialaismiehen – ”Ulkonäkö teki minuun vaikutuksen”

Häikäisevän upea Viivi Altonen poseeraa lumisissa maisemissa pelkissä pikkubikineissä