Menestynyt yrittäjä ja mediapersoona Rosanna Kulju kertoi hiljattain omalla Instagram-tilillään eronneensa entisen kumppaninsa kanssa. Nyt Kulju avautuu seuraajilleen vaikeasta aiheesta, joka sinkkuna ollessa vaivaa ja mietityttää häntä päivittäin.

Kulju paljastaa Instagramissa haluavansa kovasti äidiksi, mutta häntä huolettaa, onko tämä hänelle mahdollista. 30-vuotias Kulju nostaa esille biologiset syyt, jotka rajoittavat äidiksi tulemista vanhemmalla iällä.

Kulju puhui aiheesta ensin 24 tuntia näkyvissä Stories-postauksissaan ja jatkoi asiasta myöhemmin vielä Feed-osiossaan.

– Eilen illalla avauduin storyn puolelle sellaisesta asiasta joka mua ärsyttää ja koskettaa joka päivä, Kulju aloittaa Feed-julkaisunsa.

– Ihmiset jotka sanoo ’ei sulla ole kiire’ kun kerron, että unelmoin puolisosta ja lapsesta. Tämä nyt on ollut mun haave jo vuosia ja nyt nostaa päätään entisestään kun luulin edellisen parisuhteen olevan se jossa kaikki toteutuu. Nämä henkilöt on kuitenkin itse useimmiten sellaisia joilla on jo lapsia itsellään, parisuhde tai ainakin on saanut jo kokea esimerkiksi naimisiin menon. Helppo se on sellaisten henkilöiden sanoa että ei oo kiire, kyl kaikki tulee sit kun on tullakseen, hän jatkaa.

Nämä ihmiset eivät ajattelemattomilla lausahduksillaan kuitenkaan Kuljun mukaan tarkoita mitään pahaa. Silti sanat satuttavat.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ei mulla ole ’kiire’, vaan olisin valmis äidiksi. Ja kun näistä asioista haaveilee joka päivä niin voi olla tosi raastaavaa aina vaan kuulla että on aikaa vielä ja kyl kaikki tulee. On myös kylmä fakta, että 30v naisella on oikeasti biologisesti jo ’kiire’, nainen huomauttaa.

– Ensin pitää löytää sellainen henkilö kenen kanssa ylipäätään haluaa lapsen, sen henkilön pitää haluta yhtä paljon, sitten haluaisin tutustua rauhassa ja rakentaa sen parisuhteen pohjaa (helposti 2v tms) ja sitten vasta yrittää sitä lasta. Eikä sekään ole sanottu että tapahtuu hetkessä. Sitten onkin vaikka 35v ja silloin on jo ihan oikeasti kiire.

Kuljulla on antaa kommentoijille toisenlainenkin tapa puhua aiheesta.

– Mun mielestä nämä on asioita joista ei saisi kysellä sen enempää tai painostaa ja kommentoida. Mitä mä mielummin kuulisin lyhykäisyydessään ’ei ole kiire’ kommentin sijaan:
Mä toivon että saat kokea kaiken sen mistä unelmoit, hän kiteyttää.

Postauksensa päätteeksi Kulju kiittää sydänemojien kera seuraajiaan saamastaan viestitulvasta.

Lue myös:

Rosanna Kuljun suhde päättyi: ”Olen kiitollinen kaikesta, mitä saatiin yhdessä”

Rosanna Kulju puhuu rehellisesti tekemistään aborteista – tuli ensimmäistä kertaa raskaaksi 16-vuotiaana: ”Se on elettyä elämää”