Tunnettu mediapersoona Esko Eerikäinen avautuu toimittaja Ina Mikkolan luotsaamassa Runkkarin ystäväkirja -podcastissa kokemastaan erosta. Eerikäinen on aiemmin puhunut raskaasta tilanteestaan Sometähtien sinkkuelämää -sarjassa.

Podcastissa Eerikäinen kuvailee Mikkolalle sydäsurun olleen samaan aikaan musertava ja helpottava.

– Tämä ihminen oli pitkästä, pitkästä aikaa sellainen, jolle uskalsin sanoa, että rakastan sinua. Ja se oli sellainen hyvin kiihkeä, intensiivinen suhde, joka eteni todella nopeasti ja päättyi ihan perseelleen, Eerikäinen toteaa podcastissa.

– Edelleenkin mietin ajoittain, että missähän tämä ihminen mahtaa olla ja miksi näin tapahtui, hän tunnustaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ero tuli Eerikäiselle täytenä yllätyksenä. Seurustelukumppani oli päättänyt palata entisen puolisonsa luo.

– Yhtäkkiä hän palasikin siihen vanhaan maailmaan. Se oli musertavaa huomata. Kyseenalaistin itseni täysin, että olinko joku hetken pelleily vai mikä tässä oli, Eerikäinen huokaisee.

– Aikani itkin, mutta sitten jotenkin halusin kääntää sen positiiviseksi sillä tavalla, että tällä on varmaan tarkoitus niin kuin asioilla yleensä on.

Rakastuminen toi Eerikäiselle toivoa tulevaan.

– Oli ihanaa, että koin sen (rakastumisen), koska olin jo pelännyt sitä, että koenko enää ikinä tällaista. Kun koin asian voimakkaasti, olin että vitsi jes, mulla on edelleen olemassa kyky rakastua, mies iloitsee.

Lue myös:

Erokohun keskelle joutunut Salatut elämät -tähti Olga Heikkala poseeraa rohkeissa topless-kuvissa – ”Mul oli huono olo itsestäni”

Syöpään sairastunut Jucci Hellström avoimena saamistaan tsemppiviesteistä: ”Vetää tunteelliseksi ja sanattomaksi”