Esko Eerikäinen erostaan Martinasta: ”Ei se mikään paras lähtö ollut” – katso julkkisten lempeät reaktiot!

Esko Eerikäinen, 46, on entinen Hunks-tanssija ja nykyinen radiojuontaja.

Vuoden 2020 virtuaalisessa RadioGaalassa jaetaan tänään RadioAwards palkinnot ja Esko pui omaa uraansa ja sen lähtökohtia Instagramissaan.

— Olin just eronnut, aivan pihalla, mutta intoa täynnä, kirjoitti Esko viitaten vuoden 2011 aivoeroonsa Martina Aitolehdestä.

— Ei se mikään paras lähtö ollut, mutta halu näyttää oli kova. Kaikki oli sitä mieltä, että musta ei ole tohon ja välillä uskoin itsekin.

Esko oli vuonna 2012 Janne Katajan juontajaparina SuomiPOP:in aamuohjelmassa ja keväällä 2013 hän juonsi Spin FM:llä Hate it or love it -ohjelmaa Niko Nousiaisen kaverina.

— Mä uskoin! Ja uskon edelleen, vastasi Janne Kataja sydämellisesti Eskon tekstiin.

— Hyvä Esko! Oot toiminu esimerkkinä monelle! Myös mulle! Huomenna juhlitaan joka tapauksessa, kävi miten kävi, kirjoitti puolestaan Niko Nousiainen.

View this post on Instagram

Muistan kun @janirajalin soitti ja kysyi lähtisinkö tekee Suomipopille hommia , olin just eronnut aivan pihalla mutta Intoa täynnä , ei se mikään paras lähtö ollut mutta halu näyttää oli kova , Kaikki oli sitä mieltä et musta ei ole tuohon ja välillä uskoin itsekin .. menin kouluun ja halusin näyttää itselleni että musta on tähän ja jos saisin mahiksen niin voisin näyttää sen , @seppalahermanni oli ainoa joka muhun uskoi ja antoi sen tuhannen taalan paikan , @niinajokiaho preppasi ja @okupoikaluukkainen koulutti ja ohjasti , sit palaset alkoi loksahtaa ja jengi huomasi että hitto , toi onkin ihan ok jätkä ! Meni aikaa mutta tajusin että olemalla minä ja olemalla läsnä saan tehtyä lähetyksiä jotka tuntuu oikeilta Huomenna @radiomediafi ja RadioGaala jossa olen ehdolla vuoden radiojuontajana joka on mun unelmien täyttymys olla ehdokkaana koska meidän alalla on huikeita juontajia , kävi siinä miten kävi olen onnellinen että olen löytänyt sen mun taidon ja ylpeä siitä että voin sanoa kuuluvani siihen huippuun jonne mä aikoinaan tähtäsin . Kiitos teille jotka mua äänesti ja huomenna pe selviää miten käy , Mä rakastan mun työtä ja olen onnellinen että saan tehdä sitä @radionovasuomi #radiogaala #lovemyjob

A post shared by Esko Eerikäinen (@eerikainenesko) on

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täällä.

Esko on ehdolla vuoden radiojuontajaksi. Pystin vei viime vuonna Veronica Verho ja edellisvuonna Jaajo Linnonmaa.

RadioGaalan live-lähetystä voi seurata klo 17:00 alkaen täältä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.