Miss Suomi Essi Unkuri muisteli Instagram-tilillään koskettavasti vain 30-vuotiaana kuollutta vuoden 2019 Miss USA:a Cheslie Krystia. Kryst hyppäsi sunnuntaina Manhattanilla sijaitsevasta pilvenpiirtäjästä.

– Tämä on todella sydäntä särkevää. Olen sanaton. Cheslie oli niin täynnä elämää ja valtava inspiraatio monille, minä mukaan lukien. Vain kuukausi sitten minulla oli mahdollisuus tavata tämä upea ihminen ja hän todella jätti jäljen minuun. Lepää rauhassa kaunis enkelimme, Unkuri kirjoitti Stories-osiossa.

Krystin kanssa vuonna 2019 Miss Universum -kilpailussa kilpaillut missi Anni Harjunpää julkaisi myös omat osanottonsa.

– Cheslien kuolema sai minut todella surulliseksi. Tämä on valitettava esimerkki siitä, miten mitä tahansa sinulla on elämässäsi, mitä olet saavuttanut tai miltä elämäsi näyttää jonkun muun silmissä, se ei tee sinua loppujen lopulta onnelliseksi.

– Muistan hänen olleen niin kiltti ihmisenä ja täynnä iloa ja valoa, joka säteili hänen sielustaan. Toivottavasti olet löytänyt rauhan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Missipomo Sunneva Sjögrén kommentoi 30-vuotiaana kuolleen missin kohtaloa: ”Olkaamme ihmisiä toisillemme”

Miss USA Cheslie Kryst, 30, on kuollut – julkaisi pysäyttävän päivityksen vain hetkeä ennen kuin hyppäsi pilvenpiirtäjän terassilta!